SiolNET. Trendi Potovanja
1

termometer

  • Messenger
  • Messenger

Restavracija, kjer jeste v družbi tropskih rib

1

termometer

V globinah Indijskega ocena so iz nekdaj prvega podvodnega kluba naredili restavracijo. Razgled na dogajanje pod gladino morja je zagotovljen.

Restavracija, ki deluje tudi kot akvarij, je prenovljen nekdanji podvodni klub Subsix. Ta je bil prvi nočni družabni prostor takšne vrste, in sicer v razkošnem letovišču Niyama Per Aquum na Maldivih na otoku Olhuveli.

DJ-jev pult je zdaj v podvodni konstrukciji zamenjala kuhinja, mize pa so obložili s krožniki, priborom, prtički in kozarci za vino. Šest metrov pod gladino Indijskega oceana si je tako mogoče privoščiti kosilo ali večerjo, poskrbljeno pa ni le za kulinarične užitke, temveč tudi vizualne.

Notranjost restavracije se namreč skozi velike steklene površine odpira proti podvodnemu svetu. Grižljaje tako spremljajo mimo plavajoče tropske ribe in pogled na koralne grebene. Za nepozabno izkušnjo je tako brez dvoma poskrbljeno.

Podvodni klub so zgradili na kopnem Nočni klub Subsix so odprli leta 2010. Konstrukcijo so zgradili na kopnem, šele nato so jo spustili pod vodo, v središče koralnega vrta, kar so storili ob sodelovanju z morskimi biologi.

Pet let po njegovem odprtju so se odločili za osvežitev, s tem pa tudi za spremembo njegove namembnosti. Pri tem so notranje oblikovanje restavracije zasnovali v dialogi z njeno morsko okolico.

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin