Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Četrtek,
16. 1. 2014,
14.48

Osveženo pred

8 let

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 3

Natisni članek

seks spolnost ženske ženske

Četrtek, 16. 1. 2014, 14.48

8 let

Seks, ki ga mora izkusiti vsaka ženska

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 3
So stvari, ki jih je treba preizkusiti, preden se ustalite. Zakaj bi bil seks izjema? Konec koncev, kako pa boste sicer vedeli, kaj vam je všeč?

Seks s tujcem Čeprav ne znate niti dobro izgovoriti njegovega imena, je čeden in seksi, tako seksi, da se mu kar ne morete upreti. In zakaj bi se mu? Kdo ve, kdaj boste spet srečali privlačnega tujca, ki ima piercing na jeziku ali pa kaj drugega eksotičnega, kar vam zmeša glavo.

Seks s "pravo" ljubeznijo Če še vedno traja, odlično. Če pa ste "pravo" ljubezen nekje ob poti izgubili in se bojite, da nikoli več ne boste seksali tako dobro in tako lepo hkrati, je gotovo, da je bila to samo predpriprava na resnično "pravo" ljubezen, ki vas še čaka in ki vas bo popeljala do čudovitih orgazmov.

Seks s "ta velikim" Miti o moški obdarjenosti niso kar tako, poleg tega pa zvenijo nadvse privlačno. Vsekakor boste ob pogledu nanj zajeli sapo, pozneje pa se boste lahko hvalili prijateljicam, ali je velikost res tako pomembna.

Grozen seks To je tiste vrste seks, ko bi se po njem najraje stuširali in izprali s sveta, ampak tudi to je treba poizkusiti – enkrat je dovolj.

Seks z jezo Skregala sta se na mrtvo, da ga niti videti več nočete, ravnokar sta se razšla in ga sovražite, ampak vseeno nenadoma začutite živalsko privlačnost. Ne preslišite je, saj je jeza močan afrodiziak, ki lahko nudi zelo strastno izkušnjo.

Analni seks Obvezno ga poizkusite z nekom, ki ima veliko občutka za žensko telo in je po možnosti zaljubljen v vas, da boste vsaj vedeli, ali vam je všeč ali ne. Ni treba dvomiti, ali bo všeč vašemu partnerju, saj moški obožujejo analni seks, nekateri pa pri njem celo vztrajajo, zato je dobro vedeti, kakšne so vaše preference.

Seks z žensko Ne, ni vam treba iti do konca, saj je že poljubljanje z žensko lahko zelo vznemirljivo – pa tudi čisto dovolj. Pomembno je, da to storite, ker si tako želite, ne pa zato, ker vas je tako prosil vaš partner ali ker mislite, da boste tako bolj seksi in privlačni, saj je raziskovanje seksualnosti intimno početje in lahko vas zelo preseneti.

Seks z razliko v letih Izbirate lahko med mlajšim ali starejšim moškim ali pa preizkusite kar oba, da boste videli, s kom je seks boljši. V grobem se ve, da so starejši moški bolj pozorni na ženski užitek in jo osvajajo tudi z darili, medtem ko imajo mlajši to prednost, da so njihove erekcije čvrstejše, in to ne samo enkrat na dan.

Seks s seboj Samozadovoljevanje je odličen način, da spoznate svoje telo in ugotovite, kaj vam je všeč in kaj vas lahko pripelje do orgazma, pa tudi partner vam bo hvaležen, ko mu boste pokazali, kako naj vas zadovolji. Ne bojte se raziskovanja erotičnih igračk, sicer pa imate tudi brez njih dovolj "opreme", da se imate lepo.

Ne spreglejte