Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Nedelja,
7. 10. 2012,
10.30

Osveženo pred

8 let

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 3

Natisni članek

spodnje perilo

Nedelja, 7. 10. 2012, 10.30

8 let

Moški nosijo spodnje perilo za srečo

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 3
Niso le ženske tiste, ki se potrudijo in uredijo za zmenek, tudi moški posvečajo temu veliko pozornosti.

Tisti prizori iz filmov, v katerih se ženske v ujemajočem se spodnjem perilu ogledujejo pred ogledalom, naj bi bili prisotni tudi pri moških. Zmenku, na katerem osvojijo žensko, ne želijo prepustiti naključju, zato previdno izbirajo tudi spodnje perilo.

Šest od desetih moških priznava, da imajo t. i. spodnje perilo za srečo, ki ga nosijo na prvem zmenku, v upanju, da bo šlo vse kot po maslu. Ne potrudijo pa se le s spodnjim perilom; podobno kot ženske, ki sicer moškemu ne bodo nikoli priznale, da so si nov kos oblačila kupile prav za njuno priložnost, tudi moški zavijejo v trgovino. Petina se jih odloči tudi za ureditev pričeske pri frizerju.

Pred zmenkom še dieta Zanimiva je še ena podobnost – eden od 20 moških bo pred zmenkom pazil na prehrano, v upanju, da bi izgubil dodaten kilogram. "Prvi zmenek je izredno pomemben tako za moške kot tudi ženske, saj prvi vtis izredno veliko pomeni. Moški postajajo vse bolj previdni glede svojega videza," je povedal predstavnik spletne zmenkarske strani for2.

Moški so vraževerni "Čeprav moški vse bolj skrbijo za svoj videz, pa je večina moških vraževernih, zato imajo spodnje perilo, ki (naj bi) jim prinašalo srečo. Nosijo ga na številnih prvih zmenkih," je dodal. Večina naj bi po tretjem zmenku, ko naj bi bil po njihovem mnenju idealen čas za seks, odvrgla srečni kos v ozadje omare, če jim podvig ne uspe.

Poleg videza je smisel za humor na prvem zmenku odločilnega pomena. "Nekatere stvari se ne spreminjajo, kliše o bodočem partnerju, ki naj bi bil dobrega videza z dobrim smislom za humor, obstaja še danes," dodaja predstavnik in meni, da humor še nikoli ni bil tako privlačna lastnost, kot je danes.

Ne spreglejte