Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Torek,
19. 3. 2013,
21.33

Osveženo pred

8 let

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 3

Natisni članek

seks

Torek, 19. 3. 2013, 21.33

8 let

Ko se nerodnosti zgodijo med seksom ...

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 3
Seks je občutljiva zadeva, pri kateri nočemo, da bi šlo karkoli narobe, pa vendar se nam lahko zgodi marsikaj, na kar nismo bili pripravljeni. Ali to pomeni, da je veselja konec?

Oh, ti plini Ko med ljubljenjem romantiko prekine nespodoben prdec, je zadrego najbolje obrniti na humor in se nasmejati svoji človeškosti. Veliko večja verjetnost je, da boste potem vseeno nadaljevali ljubljenje, kot pa če bi iz tega naredili dramo. Če se vam to dogaja pogosto, je verjetno skrajni čas, da spremenite svojo prehrano in morda tudi seksualni položaj. Preveč za pogum Enega ste spili za dobro voljo, drugega za pogum, tretjega za ... Niti vedeli niste, da je bilo preveč, a ko ste se ulegli v posteljo in je svet začel svojo krožno pot okoli vas, želodec ni več zadržal svoje vsebine ... Če ste imeli srečo, ste morda celo prišli do kopalnice. Kaj reči ob tako neljubem dogodku, ki je popolnoma uničil romantiko? Samo upate lahko na najbolje, medtem ko vam že grozi hud maček. Prestop meje Včasih partnerjevo povabilo k analnemu ali skupinskemu seksu pride prezgodaj, pa čeprav sta dva skupaj že dolgo časa. Morda stvari še niso dozorele, gotovo pa je, da gre za prestop meje pri drugem partnerju, ki to običajno jasno pokaže. Kakorkoli, spoštujte želje in čustva drugega, medtem ko se ljubite, in upajte, da se vaši domišljiji kdaj odpre prosta pot.

Izbira besed Besede imajo moč in lahko pošteno razgrejejo vzdušje v spalnici, lahko pa ga tudi popolnoma uničijo, sploh če izjavljate napačne stvari ob napačnem času. Vsi trenutki pač niso primerni za umazano govorjenje in lahko se osmešite, če niste zaznali prave atmosfere. Poskusite najprej z besedo ali dvema in nadaljujte, če bo odziv primerno strasten, sicer pa raje molčite. Boli, boli Strasten seks lahko tudi zaboli, sploh če se radoživo kotalite po stanovanju in izkoristite vsak kotiček za svoje veselje. Padci s pralnega stroja ali kuhinjske mize, odrgnine po kolenih in komolcih in druge poškodbe so zaradi užitka lahko postranskega pomena, lahko pa pokvarijo trenutek. Če se vam uspe nasmejati zlomljeni postelji in trem modricam, zakaj bi se sploh ustavljali? Ujeti na delu Ena izmed najbolj neprijetnih stvari, ki se vam lahko zgodijo, ko seksate, je, da vas pri tem ujamejo. Najbolj nerodno je, ko gre za otroke in družino, čeprav tudi prijatelji in naključni tujci niso zaželeni, a se zgodi. Seveda boste poskrbeli, da se vam kaj takšnega ne bo nikoli več zgodilo. Napačno ime Ko med ljubljenjem v navalu strasti zakličete napačno ime, skorajda ni več poti nazaj. Lahko se opravičujete, si izmišljujete najbolj nore izgovore in prisegate na vse bogove na svetu, pa vam partnerja ne bo uspelo prepričati, da je šlo zgolj za naključje. Morda imate nekaj možnosti, če gre za ime neznanca, če pa gre za ime nekdanjega partnerja, se pripravite na najhujše.

Ne spreglejte