Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Sobota,
14. 9. 2013,
10.33

Osveženo pred

8 let

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 3

Natisni članek

moški ženska

Sobota, 14. 9. 2013, 10.33

8 let

Ko moški pretiravajo s pozornostjo

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 3
Ali to sploh obstaja - moški, ki pretirava s pozornostjo? Naj se sliši še tako neverjetno, odgovor je da. Ko se to dogaja, romantika izgubi svoje prave barve in pokaže svoj drugi obraz.

Imate policijsko spremstvo Lep občutek je, ko ima ženska ob sebi moškega, ki ga skrbi za njeno varnost, vendar to še ne pomeni, da ne zmore storiti niti koraka sama. Ženske so samostojna bitja, ki cenijo, ko jih moški pospremi do doma ali preveri po telefonu, ali so srečno prispele domov, a pretiravati mu ni treba, sicer bo njegova skrbnost hitro zamenjana z ljubosumnostjo.

Nosi vašo torbico Kavalirjem seveda ni treba dvakrat reči, naj nosijo vrečke iz trgovine, a da bi nosili žensko torbico, ker menijo, da je tudi to za njene nežne ročice preveč, no, to pa je preprosto preveč. Ženske imajo rade nadzor nad svojo torbico, v njej je pogosto skrito celo vesolje. Ne prenesejo, ko jim ta zaklad nekdo izpuli iz rok, pa čeprav z najboljšimi nameni – kakšnimi že?

Skrbi za varnost v avtu Ste že kdaj sedli v avto k svojemu moškemu in v naslednjem hipu zaslišali klik ključavnice, s katero je samodejno zaprl sopotnikova vrata? Samodejno zaklepanje ključavnice je običajno namenjeno varnosti otrok, ki lahko med vožnjo nenadzorovano odprejo vrata, tega pa odrasle ženske navadno ne počnejo, zato ni razloga, da bi jih zaklepali v avto. Ali pač?

Pita vas s hrano Ko gre za erotično predigro ali okušanje hrane, je lahko videti prav seksi, kako med moškim in žensko potujejo koščki hrane, a obsedeno pitanje s hrano sem ne spada, razen če se radi počutite kot otrok, ki ne zna jesti sam. Nekateri moški radi prevzamejo tudi nadzor nad naročanjem hrane za svojo najdražjo, kar ni tako moteče kot želja po pitanju, vseeno pa to še ne pomeni, da bosta z njim oba zadovoljna.

Postaja vaš brat Čeprav so moški, ki se dobro razumejo z družino svoje partnerice, zelo zaželeni, gredo lahko stvari predaleč, ko se začnejo vesti kot mlajši brat, ki z njo tekmuje za pozornost staršev, jo tožari in prek njih poskuša okrepiti svoj vpliv ali nadzor nad njo. Ko vas pokliče mati in vas sprašuje, zakaj zaboga svojemu ubogemu možu niste zlikali srajc (to ve, ker jo je poklical in ji povedal), je čas, da mu porinete likalnik v roke, pa naj si jih zlika sam. Ko bo opravil, se pogovorita še o tem, kdaj, kako in zakaj kliče vaše starše.

Ne spreglejte