Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Ponedeljek,
20. 1. 2014,
20.32

Osveženo pred

7 let, 12 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1

Natisni članek

nedolžnost zvezdniki

Ponedeljek, 20. 1. 2014, 20.32

7 let, 12 mesecev

Kako so zvezdniki izgubili devištvo

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1
Za nekatere je izguba nedolžnosti velik dogodek, za druge spet komaj omembe vreden, spominjajo pa se ga vsi. Tudi največji zvezdniki na svetu, ki so medijem zaupali to intimno podrobnost.

Zgodnje ptice Zelo zgodaj je radosti spolnega življenja okusil Anthony Kiedis, pevec skupine Red Hot Chilly Peppers, z izgubo nedolžnosti pa ga je obdaril kar njegov oče. Mali Anthony si je pri dvanajstih zaželel, da bi spal z očetovo punco, in oče mu je z veseljem ustregel. Ameriška igralka Jaime Pressly je na radijski postaji v radijski oddaji priznala, da je devištvo izgubila precej zgodaj, in sicer pri štirinajstih. V eter je dahnila, da je bilo to vsekakor prezgodaj in da izkušnja ni bila dobra, ker je bila ona "preozka", fant pa "nikoli ni končal". Preozka?

Angelina Jolie tudi ni čakala predolgo, s fantom iz srednje šole je pri štirinajstih naredila, kar je morala. No, tudi dobra stara Britney Spears ni izgubila nedolžnosti šele z Justinom Timberlakom, ampak pri štirinajstih z igralcem ameriškega nogometa. Vsaj tako je medijem zaupala njena mama. Lomilec ženskih src Johnny Depp je bil vseeno leto dni mlajši od njiju, ko je prvič spal z žensko. Bila je njegova oboževalka oziroma "groupie", ki je njegovo skupino The Flames spremljala na koncertih.

Johnny je svojo žensko vsaj poznal, Dustinu Hoffmanu pa se je zgodilo nekaj neverjetnega: svojo nedolžnost je izgubil pri petnajstih, ko ga je na novoletni zabavi v temni sobi neka starejša ženska zamenjala za njegovega brata.

Steven Tyler si je pri petnajstih za prvič izbral prijateljico noči in pozneje dejal: "Preden sem sploh prispel do njene vagine, je bila že vsa razvlečena in mokra. Tako zoprno je bilo. Ko sem končal, sem si moral penis umiti v koritu." Ne prezgodaj ne prepozno Daniel Radcliffe, najbolj znan po vlogi Harryja Potterja, je bil morda nekoliko bolj zrel, ko je pri 16 letih prvič seksal z veliko starejšo žensko, morda pa tudi ne. Rusell Brand je bil morda primernih let, ko ga je oče počastil s prostitutko, vseeno pa izkušnja ni vsakdanja.

Čudežni orgazem Še preden je pri štirinajstih izgubila nedolžnost, je Jerry Hall, nekdanja žena Micka Jaggerja, doživela orgazem na svojem konju. Spominja se, da je bilo mrzlo in da so bila tla zmrznjena, ona pa si je odpela plašč in se naslonila na konja, potem pa se je zgodilo. Orgazem, zaradi katerega se je počutila blaženo, hotela pa se je le ogreti na konjskem hrbtu. Večni romantiki Celine Dion je medijem podrobno opisala, kako je izgubila nedolžnost s svojim možem Renéjem Angélilom, stara pa je bila 20 let. Priznala je, da ga je zapeljala ona, ker je vedela, da je to en in edini moški, s katerim bo kdajkoli seksala.

Adriana Lima je morda vroča fantazija mnogih moških, a hranila se je do poroke, natančneje do 27. leta. Nedolžnost je izgubila s srbskim košarkarjem Markom Jarićem, s katerim ima danes dve hčerki. Brooke Shields pa je svoj cvet deviškosti poklonila fantu z univerze, stara pa je bila 22 let. Večkrat je povedala, da je bila zaradi prevelike popularnosti pod strašnim pritiskom javnosti in da bi bilo verjetno veliko bolje, če bi že prej začela uživati v seksu.

Lisa Kudrow iz serije Prijatelji ima morda rekord v ohranitvi nedolžnosti, saj trdi, da je svojo nedolžnost hranila do poroke s svojim možem. Če je bila rojena leta 1963 in se je poročila leta 1995, koliko let je torej imela? Pravi, da je bila njena deviškost zanjo vedno nekaj posebnega, zato jo je hranila za nekoga, ki je bo vreden.

Ne spreglejte