Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Sobota,
22. 8. 2020,
7.00

Osveženo pred

3 leta, 8 mesecev

Oglasno sporočilo

Natisni članek

PR članek zaščitna maska

Sobota, 22. 8. 2020, 7.00

3 leta, 8 mesecev

Zaščitna maska tudi kot modni dodatek?

Oglasno sporočilo
GEMCO

Trenutne razmere pri nas in v svetu kažejo na to, da brez zaščitnih mask pri nujnih opravkih, kjer se bomo srečevali z večjimi skupinami ljudi, še nekaj časa ne bo mogoče. Obvezne so v vseh zaprtih prostorih, trgovinah, poštah, na delovnem mestu, v taksijih, šolah, vrtcih, javnem prevozu in še kje.

Gemco | Foto:

Zaščitna maska ne zagotavlja popolne varnosti, da bi preprečila prenašanje virusov ali bakterij po zraku. Zaščitna maska za obraz in usta je ovira, ki pomaga pri omejevanju širjenja kapljic, ki jih povzročita kihanje in kašljanje. Deluje kot ovira med vami in svetom. Zaščitna maska varuje nos in usta, ko ste v neposredni bližini drugih ljudi. Virusi se lahko prenašajo tudi prek oči. Z varno uporabo zaščitne maske zavarujemo sebe in druge, s katerimi smo v interakciji.

Z varno in atraktivno zaščitno masko pa lahko tudi popestrimo dan drugim in sebi. V sedanjem času omejitev je pozitivno razpoloženje izrednega pomena, saj pomaga znižati stres, izboljša naše počutje in posledično vpliva na naše zdravje.

Zdaj so na voljo tudi barvite, zabavne in odštekane zaščitne maske, ki vam lahko služijo tudi kot modni dodatek pri vsakdanjih opravilih. Na voljo je velik izbor mask z različnimi vzorci in barvami.

Gemco | Foto:

Zunanji sloj atraktivnih pralnih zaščitnih mask s filtrom je izdelan iz pletene poliestrske tkanine (200g/m2). Je trpežen, lahek in nudi dvojno zaščitno pred kapljicami. Poslikan je s procesom sublimacije. Na notranji strani je všit mehak in udoben žep iz hipoalergenega 100-odstotnega bombaža (135g/m2). Služi za vstavljanje filtrov, ki dodatno ščitijo pred bakterijami in virusi. V nosnem delu maske je vstavljen upogljiv element, ki omogoča prileganje. Ob straneh so prišite elastike, ki jih lahko primerno nastavite in so namenjene namestitvi za ušesa. Masko se pere v pralnem stroju pri 90 stopinjah Celzija ter lika.

Veliko pozornost namenjamo tudi okolju. Tako želimo spremeniti navade in se odpovedovati izdelkom za enkratno uporabo. Atraktivne zaščitne maske so namenjene večkratni uporabi in jih lahko peremo pri 90 stopinjah Celizija in likamo. Menjamo samo filtre. Pralne zaščitne maske so v primerjavi z maskami za enkratno uporabo bolj prizanesljive do okolja.

Gemco | Foto:

Na voljo so tudi personalizirane zaščitne maske za zaposlene v vašem podjetju ali prijatelje. Zamislite si dizajn in nam ga pošljite skupaj s svojim logotipom.

Še vedno priporočamo, da za svojo varnost poskrbite z dovolj veliko varnostno razdaljo od drugih.

Maske s popustom lahko naročite in izberete tukaj: https://www.aquamania.si/katalog/157/zascitne-maske

GEMCO | Foto:


Naročnik oglasnega sporočila je Gemco, d. o. o.

Članek je oglasno sporočilo in ne predstavlja mnenja uredništva portala Siol.net.

 

Ne spreglejte