Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Sreda,
28. 8. 2013,
14.52

Osveženo pred

8 let

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 3

Natisni članek

Jennifer Aniston lepota

Sreda, 28. 8. 2013, 14.52

8 let

Sedem lepotnih trikov Jennifer Aniston

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 3
Igralka s svojim sijočim videzom zdravega kalifornijskega dekleta vselej priteguje pozornost, mi pa vam razkrivamo, kako ji to uspe.

1. Čistilo, tonik, krema Ko gre za kožo, je Jennifer dosledna in disciplinirana: nikoli se ne odpravi spat z ličili, kožo vsak dan očisti zjutraj in zvečer, jo navlaži s tonikom, nato pa nanjo nanese kremo. Redno si privošči tudi globinsko čiščenje obraza.

2. Naravno ličenje Jennifer ni zagovornica močnega ličenja, saj ji je všeč naravni videz. Uporablja tekoči puder, maskaro, senčilo za lica in šminko ali svinčnik za ustnice v naravnih odtenkih. Za rdečo preprogo poseže tudi po črtalu za oči in senčilu za veke, da ustvari še bolj zapeljiv videz. V njeni lepotni torbici se vedno najde tudi balzam za ustnice.

3. Zagorelost Jennifer poskrbi, da je vedno videti rahlo zagorela, vendar se ne nastavlja soncu, temveč uporablja samoporjavitvene spreje. Nekoč se je vneto sončila, a je prenehala, ko so se ji na koži začeli pojavljati madeži, zato je začela uporabljati tudi kreme z zaščitnim faktorjem.

4. Navlaženost Da je kožo treba navlažiti tudi od znotraj, Jennifer dobro ve, zato na dan popije vsaj dvanajst kozarcev vode. Ne samo da nikoli ni žejna, tudi njena koža je videti navlažena in prožna.

5. Lasje Sijoči lasje in dobra pričeska so njen zaščitni znak, pa vendar je nega njenih las preprosta, saj Jennifer ne mara pretiravanja z lepotnimi izdelki. Kadar si lase spne v konjski rep, prej uporabi likalnik za lase, vedno pa poskrbi, da ji iz čopka neukrotljivo visita pramen ali dva.

6. Ne hitri hrani Jennifer je prepričana, da se to, kar poje, vidi tudi na njeni koži, zato skrbi za zdravo prehrano, predvsem pa se izogiba hitri prehrani. "Ko sem si enkrat privoščila hamburger, je moj želodec ponorel, počutila sem se zares slabo, saj sicer vedno jem hrano organskega ali naravnega izvora. Mislim, da se to, kar daješ vase, pozna pri kakovosti kože."

7. Gibanje Jennifer ni tip človeka, ki bi telovadil tri ure na dan, zato pa si vsak dan privošči 20 minut kardio vaj ali teka. Je tudi ljubiteljica joge, ki jo redno vadi in s pomočjo katere poskrbi tudi za svojo dušo, koža pa ji to vrača s sproščenim in napetim videzom.

Ne spreglejte