Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Sreda,
28. 12. 2016,
10.10

Osveženo pred

2 meseca

Vsebino omogoča dm

Natisni članek

advertorial silvestrovanje parfum drogerija dm

Sreda, 28. 12. 2016, 10.10

2 meseca

Kaj pri vas sproži nove dražljaje?

Vsebino omogoča dm
silvestrovo, par, praznovanje | Foto Thinkstock

Foto: Thinkstock

Spominov si ne ustvarjamo samo z očmi, najlepše trenutke v življenju si zapomnimo tudi po vonju. Pustite nepogrešljivo sled tudi v najdaljši noči leta.

Hollywoodske dive so znale zelo elegantno spojiti svojo ženstvenost s kapljico najboljšega parfuma. Vonj po ženski je vonj privlačnosti in je pobudnik najrazličnejših doživetij. Vonj poglablja čustva in jih za vedno shrani v spominu. Ko slika zbledi, je vonj tisti, ki odkriva občutke v naših spominih in sproža nove dražljaje.

Naj bo nepozabno

Ko boste razmišljali o zabavi na najdaljšo noč leta, ne pozabite na pomemben detajl, ki bo lepo zaokrožil vaš večerni stajling. Ne glede na to, ali boste praznovali na ulici, v varnem zavetju doma ali na kakšni glamurozni zabavi – naj dober parfum pusti večni pečat.

Ne samo žensko privlačnost, nekaj kapljic izbrane dišave lahko poudari prave lastnosti vsakega moškega. Športni duh, temperament ali romantična nevpadljivost – s parfumom bodo njegovi čuti še izrazitejši in njegovi nameni še učinkovitejši.

Ženska, parfum | Foto: Thinkstock Foto: Thinkstock Kako pravilno nanesti dišavo?

Parfum ali toaletno vodo vedno nanesemo na kožo in ne na oblačila. Najbolj vroče točke za nanos dišave so:

lasje

za ušesi

pod vratom

notranja stran komolca

za koleni

popek

Ne pretiravajte z nanosom, posameznemu dela telesa namenite samo kapljico. Bodite vpadljivi, vendar diskretno. Naj močan vonj ne zasenči vaše osebnosti, ampak jo samo poudari.

Izberite pravega v prodajalnah dm

V prodajalnah dm so prav za praznični čas pripravili posebno ponudbo VEDNOUGODNO, v katero so vključili več kot 150 parfumskih in toaletnih vod. Od zdaj naprej bo široka ponudba dišav še ugodnejša.

Izberite najboljšo dišavo za praznične dni ali jo podarite svojim najbližjim. Preverite pestro ponudbo v drogerijah dm, kjer so pripravili tudi široko izbiro najrazličnejših izdelkov za lepotičenje v najdaljši noči v letu ali za prikupno darilo, s katerim boste nedvomno razveselili vse.

dm | Foto:

dm | Foto:

Ne spreglejte