Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Petek,
18. 10. 2013,
11.44

Osveženo pred

8 let

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 2

Natisni članek

Krznarstvo Eber modna revija krzno

Petek, 18. 10. 2013, 11.44

8 let

Barve in teksture, vodilo novih trendov

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 2
Krznarstvo Eber, ki s svojo tradicijo že več kot 90 let postavlja smernice, se je predstavilo z novo kolekcijo.

Prejšnji teden so tako predstavili trende na področju izdelkov iz krzna na modni reviji v Panorami Domžale. Krznarstvo Eber iz Ljubljane, kjer imajo na Wolfovi ulici v samem središču mesta butično trgovino, se ponaša z več kot 90-letno tradicijo.

Najnovejše smernice so v klasiki Na modni reviji je bilo mogoče videti in v gibanju občutiti tisto, kar si je danes tandem mame in hčerke zamislil za prihajajoče mesece. Poleg klasične bele, sive in svetlorjave najnovejše smernice prinašajo tudi kombiniranje drznejših barv, kot so zelena, temnomodra, vijoličasta in rdeča. Prav tako je modno kombiniranje različnih tekstur, ki jih prinaša krzno dolgodlake lisice in rakuna ali kratkodlakega nerca in zajca. S tem se ustvarjata razgibanost in pestrost. Izjemno priljubljeni so brezrokavniki Najbolj priljubljene dolžine plaščkov so do kolen, medtem ko so po besedah Milene Eber Štimac, ki je poleg hčerke Mateje Štimac še vedno obraz ene najbolj vidnih slovenskih znamk, vedno bolj iskani brezrokavniki, ki so topla nadgradnja vrhnjih oblačil, kot so jakne in plašči, ali dnevnih oziroma večernih oblačil. Oblikovalka namreč svetuje, da jih oblečete namesto suknjiča čez bluzo ali majico, izjemno dobro pa se podajo tudi k večerni obleki. Pomemben element krznenih oblačil je tudi kapuca, ki greje ter varuje pred dežjem in snegom.

Izdelke Krznarstva Eber so na modni reviji, ki je potekala v intimnem vzdušju, nosile znane slovenske manekenke, ki so se z oblačili zlahka poistovetile, mnoge med njimi pa jih nosijo tudi takrat, ko ne stopajo po modni brvi. Med njimi so bile Nataša Pinoza, Karin Škufca, Lea Perovšek in ne nazadnje Sabina Remar, katere stil je v zadnjih letih doživel mnogo estetsko dovršenih preoblek.

Ne spreglejte