SiolNET. Trendi Glasba
3

termometer

  • Messenger
  • Messenger

Obeta se dokumentarni film o pevki Katy Perry

3

termometer

Pop pevka Katy Perry je še ena pevka, o kateri bodo hollywoodski studii posneli dokumentarni film. Njen uspeh je navdušil studio Paramount, ki se o začetku snemanja že dogovarja s simpatično pevko.

Pop senzacija, ki je medijsko prepoznavnost pridobila z izdajo njenega drugega albuma One of the Boys, bo svojo življenjsko zgodbo delila v obliki dokumentarnega filma, v katerem bodo tudi odlomki z njene zadnje turneje.

V tem trenutku so pogovori med studiem in Katyjinimi predstavniki šele v začetni fazi, zato tudi še ni znano, kdo naj bi omenjeni film režiral. Čeprav še ni znanega veliko, si po informacijah vira blizu pevke obe strani močno želita ustvariti dokumentarni film, dogovoriti se morata samo o nekaterih podrobnostih, ki pa po besedah neimenovanega vira naj ne bi predstavljale težave.

Posneli bi ga na enak način kot film o Bieberju

Studio Paramount pa želi dokumentarni film o Katy Perry posneti na podoben način, kot je to storilo z dokumentarnim filmom Justina Bieberja Never Say Never, ki je na drugem mestu najbolj gledanih glasbenih dokumentarcev, na prvem mestu je namreč This Is it Michaela Jacksona.

V zadnjih letih so glasbeni dokumentarci izredno priljubljeni, poleg zgoraj omenjenih se je Hollywood odločil posneti še življenjski zgodbi Miley Cyrus, ki je zaslovela z vlogo v seriji Hannah Montana, bratov Jonas, o katerih je Disney posnel film Jonas Brothers: The 3D Concert Experience. Enako uspešen pa bo lahko postal tudi dokumentarec o Katy Perry, saj je njeno občinstvo sestavljeno iz številnih najstnikov, ki so pripomogli k uspehu zgoraj omenjenih filmov.

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin