Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Sreda,
18. 7. 2018,
11.24

Osveženo pred

5 let, 9 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1,30

Natisni članek

mesto sredi džungle Vice dokumentarna serija dokumentarec

Sreda, 18. 7. 2018, 11.24

5 let, 9 mesecev

Iz drog ga je potegnila šele prijateljeva smrt

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1,30
Mack Vice | Foto Planet TV/Vice

Foto: Planet TV/Vice

V idilično mesto sredi džungle Kalu Yala, katerega gradnjo in življenje v njem lahko vsak večer spremljate v dokumentarni seriji na Planet TV, se mladi zgrinjajo iz različnih razlogov. Mladi Mack je sem prišel, da bi se enkrat za vselej rešil odvisnosti od drog.

Zanimivo dokumentarno serijo Vicelanda Mesto sredi džungle lahko spremljate na Planet TV od ponedeljka do petka ob 22.30 na Planet TV. Novega dela ne zamudite že nocoj!

Že v srednji šoli je začel Mack popivati in kaditi travo. Takrat se mu to ni zdelo nič takšnega, saj so to počeli tudi mnogi njegovi vrstniki. A kmalu so stvari ušle izpod nadzora. Pri 21 letih je prešel na heroin in odvisnost je bila tako huda, da je mnogokrat prišel tudi navzkriž z zakonom. "Postal sem grozna oseba. Začel sem ropati, krasti, goljufati. Nisem bil dober človek. Potem pa me je pri 24 letih predramila prijateljeva smrt. Umrl je zaradi zasvojenosti. Takrat sem se začel zavedati, da življenje ni samoumevno," odkrito pove Mack.

Mack je prišel v Kalu Yalo, da bi začel znova. | Foto: Planet TV/Vice Mack je prišel v Kalu Yalo, da bi začel znova. Foto: Planet TV/Vice

V Kalu Yalo se je odločil oditi, da spet najde samega sebe in da zaživi drugače. Pravi, da je bivanje sredi panamske džungle krasna izkušnja, ki mu bo zagotovo pomagala na novo zaživeti.

A vsi niso takšnega mnenja. Mnogo mladih, ki se je odločilo semester preživeti v Kalu Yali in so za bivanje tam plačali 5000 ameriških dolarjev, je razočaranih nad mestecem sredi džungle. Pravijo, da je vse prej kot sonaravno ter prijazno človeku in naravi.

Kalu Yala spletna stran
Trendi Mesto sredi panamske džungle tudi v resničnem življenju še vedno obratuje
Več pa si oglejte že nocoj ob 22.30 na Planet TV v novem delu dokumentarne serije Mesto sredi džungle.
Ne spreglejte