Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Sreda,
14. 11. 2012,
17.19

Osveženo pred

8 let

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 4

Natisni članek

Sreda, 14. 11. 2012, 17.19

8 let

Koper žaluje za legendo Groletom

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 4
V senci zvezdnikov, ki polnijo naslovnice, vloga pridnih mravljic v kolesjih klubov često ostane spregledana. Takšen dobri duh Cimosa Kopra je bil Grozdan Škorja, ki je preminil danes.

Zadnjih nekaj let je vlogo ekonoma Grozdan Škorja - Grole opravljal v Cimosu, prej pa v številnih drugih klubih. Petdesetletnika je neuradnih podatkih izdalo srce. Koprski klub izreka iskreno sožalje svojcem in prijateljem z zahvalo za njegov obsežen prispevek k uspehom. V Kopru poudarjajo, da je njegov odhod za večno velika izguba in ponujajo roko pomoči, če je ta potrebna. Spomin nanj bodo najverjetneje počastili na eni od prihodnjih tekem in se seveda udeležili tudi pogreba.

Grozdan Škorja - Grole je ime, ki ga poznajo v prav vsaki rokometni sredini v Sloveniji. Možakar, ki bil vselej nasmejan, je bil namreč dolga leta vključen v rokometno dogajanje in je najprej z Gold Clubom, potem pa še s Cimosom prekrižaril številne rokometne sredine. Njegov dom so krasile fotografije s številnimi rokometnimi legendami, navdušeno je tudi zbiral zastavice in šale rokometnih klubov. Bil je 'rokometna statistika' na dveh nogah. Grozdan je odlično skrbel za klubsko opremo. Pazil je, da so rokometaši nastopali čisti, da sta bila med tekmami led in pijača vedno na voljo, opravil je še mali milijon zadev, ki so očem vse prepogosto neopazne. Grozdan se je tiho poslovil danes zjutraj. Za njim ostajajo spomini na marsikateri rokometni dogodek, ki ga je tudi sam znal soustvariti s svojimi vložki. Grozdana se bomo v RK Cimos Koper spominjali s spoštovanjem in hvaležnostjo. Od njega se bomo z žalostjo v srcu poslovili v njegovih Črnotičah v naslednjih dneh, so zapisali pri Cimosu. Na spletnih omrežjih pa se širijo številni izrazi solažja, kar je novo potrdilo njegovi priljubljenosti. Počivaj v miru, Grozdan.

Ne spreglejte