Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Sobota,
28. 4. 2012,
9.25

Osveženo pred

8 let, 1 mesec

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 4

Natisni članek

Sobota, 28. 4. 2012, 9.25

8 let, 1 mesec

Prijava na Tek trojk le še danes

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 4
Če ste si 12. maj 2012 rezervirali za Tek trojk na 56. pohodu Pot ob žici in se nanj še niste prijavili, pohitite, saj organizatorji prijave zbirajo do ponedeljka, 30. aprila.

Tudi letošnja, že 56. prireditev Pohod - Pot ob žici bo postregla s pestrim programom, ki poleg tradicionalnega pohoda okoli Ljubljane vključuje vedno bolj priljubljen Tek trojk. Ta je namenjen vsem ljubiteljem teka, zdravega načina življenja, dobre družbe in rekreacije.

Tek trojk v članski in veteranski kategoriji

Tudi letos lahko izbirate med krajšo in daljšo različico teka. Tekaško bolje pripravljene trojke se boste 12. maja lahko podale na 29-kilometrsko razdaljo, za trojke, ki jim je ta razdalja predolga, pa je organizator TIMING Ljubljana pripravil tek na 12,5-kilometrski progi v članski in veteranski kategoriji.

Starta obeh tekov v članski in veteranski kategoriji bosta pred Slovensko filharmonijo na Kongresnem trgu, start bo razdeljen v dve coni, in sicer bo prva cona moška, druga pa ženska in mešana. Na daljšo razdaljo se bodo trojke odpravile ob 9.00, na krajšo pa pol ure kasneje. Trojke morajo celotno pot teči skupaj, saj bo v cilju veljal čas tistega, ki bo zadnji prečkal ciljno črto. Na ta način skušajo organizatorji tekače spodbuditi k solidarnosti, da bolje pripravljena tekača spodbujata in bodrita najšibkejšega izmed trojice.

Na 29-kilometrskem teku bodo na poti štiri sodniške kontrole in dva vmesna časa, trojke pa se bodo lahko z vodo, energetskimi napitki, sadjem in sladkarijami okrepčale na štirih okrepčevalnicah: Žito (BTC), Micka, Orle, Golovec (Observatorij). Na 12,5-kilometrski poti pa bosta tekmovalce čakali dve kontrolni točki, en vmesni čas in dve okrepčevalnici: vznožje Golovca in Golovec (Observatorij). Osnovnošolci in srednješolci na 3000 metrov

Na Teku trojk lahko sodelujejo tudi osnovnošolci in srednješolci, ki bodo tekli na 3-kilometrski razdalji. Razdeljeni bodo v štiri kategorije, in sicer moško in žensko osnovnošolsko (učenci/ke, rojeni/e l. 1997 in mlajši/e) ter moško in žensko srednješolsko (učenci/ke, rojeni/e l. 1993 in mlajši/e). Start teka na 3 kilometre bo ob 9.30 pred gostiščem Livada, organiziran bo tudi avtobusni prevoz tekmovalcev na startno mesto.

Prijave še do ponedeljka, 30. aprila

Na vse teke trojk, tako v članski in veteranski kot šolski kategoriji, se morate predhodno prijaviti. Časa imate še do ponedeljka, 30. aprila. Prijavite se lahko na spletni strani www.pohod.si ali po pošti na naslov TIMING-a Ljubljana (velja datum poštnega žiga).

Prijava za članske in veteranske kategorije mora vsebovati: naziv ekipe, priimek in ime tekmovalcev ekipe in letnico rojstva s šifro kategorije. Prijava za šolske kategorije mora vsebovati: naziv in kraj šole, naslov šole, priimke in imena tekmovalcev ekipe, letnice rojstev s šifro kategorije.

Ne spreglejte