Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Četrtek,
20. 11. 2014,
12.06

Osveženo pred

6 let, 7 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1

Natisni članek

Salomon smučarski čevlji

Četrtek, 20. 11. 2014, 12.06

6 let, 7 mesecev

Novi Salomon X-PRO

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1
Izkoristite visoko zmogljivost in udobje na belih strminah.

Si lahko predstavljate, da imate smučarski čevelj, ki je povsem prilagojen vašemu stopalu? Novi Salomon X-PRO omogoča prav to! S tehnologijo CUSTOM SHELL 360° vam lahko v le dvajsetih minutah popolnoma prilagodijo vaš čevelj in tako oblikujejo zunanji del, ki je popolnoma prilagojen vašemu stopalu. Salomon X-PRO predstavlja novo generacijo smučarskih čevljev, ki dopolnjujejo visoke zmogljivosti čevlja z udobjem, kot ga še niste doživeli.

Že omenjeni Custom Shell 360° je že tretja generacija te tehnologije, ki omogoča popolno prileganje smučarskega čevlja. V le dvajsetih minutah je lahko s pomočjo dodelane tehnologije Custom Shell 360° zunanji del čevlja popolnoma prilagojen vašemu stopalu.

Posebnost Salomon X-PRO predstavlja tudi novi koncept notranjega čevlja, imenovan My Customfit 3D, kjer gre za tridimenzionalno oblikovanje v najbolj kritičnih delih stopala, okoli gležnja in pete. notranji čevelj My Customfit 3D je zgrajen v treh dimenzijah in oblikovan tako, da se popolnoma prilega vašemu stopalu. Za še več natančnosti ga je mogoče tudi toplotno obdelati, rezultat pa je neverjetno udoben smučarski čevelj.

Salomon X-PRO ni le sinonim za izjemno udobnost, velik poudarek pri razvoju je bil namenjen tudi samim zmogljivostim čevlja. Sistem, imenovan TWIN FRAME, je Salomonova posebnost, kjer je zunanji del čevlja sestavljen iz dveh delov. Spodnji del je iz tršega materiala in daje čevlju veliko stabilnosti, zgornji del pa je iz mehkejšega PU-materiala, ki poskrbi za boljši oprijem. Ta kombinacija materialov poskrbi za optimalen oprijem. Za lepše prenose sil v zavojih poskrbi Oversized Pivot, pri čemer 24-milimetrski vijak enakomerno porazdeli sile po celotnem čevlju, zaradi česar so pritiski na smučko skozi zavoj veliko bolj enakomerni in natančni.

Celotna linija Salomon X-PRO bo zadovoljila tako najzahtevnejše smučarje in smučarke kot tudi tiste, ki iščejo udoben smučarski čevelj za celodnevno smuko.

Več informacij na: www.salomon.com/si

Ne spreglejte