Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Četrtek,
15. 9. 2016,
8.00

Osveženo pred

6 let, 7 mesecev

Oglasno sporočilo

Natisni članek

spodnje perilo Lisca

Četrtek, 15. 9. 2016, 8.00

6 let, 7 mesecev

Nosijo ga zmagovalci

Oglasno sporočilo

Življenje nam ponuja različne izzive, vsak od nas pa išče pot in si začrta cilj, ki si ga prizadeva doseči. Iščemo način, da se izkažemo, in ko v določenem trenutku dosežemo cilj, smo vsi zmagovalci svojega življenja.

 | Foto: Lisca Foto: Lisca

 | Foto: Lisca Foto: Lisca Ključ do uspeha v vseh življenjskih situacijah je tudi dobro počutje, kar je povezano z udobnim spodnjim perilom. V zadnjih sezonah se širi krog moških, ki prisegajo na Liscine izdelke. Moško perilo Lisca Men tako nosijo zmagovalci: uspešni športniki, poslovneži, kreativci … Mnogi se tudi na družbenih omrežjih radi pohvalijo z modnimi kosi, ki jih spremljajo v njihovem vsakdanu.

 | Foto: Lisca Foto: Lisca Moški so zelo občutljivi, kadar gre za njihova oblačila. Ključnega pomena sta izbor materiala in elastike ter moden in udoben kroj. Spodnje perilo Lisca Men prinaša udobje mehkega bombaža ali modala, material, ki je kot druga koža, sodobne kroje in optimalno prileganje za vsakodnevno nošenje. In ker Liscini izdelki za moške vse bolj postajajo must have vsakega moškega, ne spreglejte posebne ponudbe, kjer pri izbiri treh plačate le dva izdelka iz linije Lisca Men. Ugodnost traja od 15. do 25. septembra 2016 v prodajalnah Lisca in tudi pri Liscinih spletnih nakupih.

Ne spreglejte