Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Petek,
11. 4. 2014,
10.52

Osveženo pred

6 let, 7 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 2

Natisni članek

Salomon

Petek, 11. 4. 2014, 10.52

6 let, 7 mesecev

CITYTRAIL™ tekaška druženja

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 2
Že imate svoj najljubši City Trail?

Tek je zaradi svojih številnih pozitivnih učinkov na telo in duha danes ena najpogostejših oblik rekreacije. Je preprost način aktivnega preživljanja prostega časa in primeren za vse, saj ga je mogoče prilagoditi vsakemu posamezniku posebej.

Tek načeloma spada v naravno okolje, vendar nam sodobni način življenja in čas tega ne omogočata vedno, zato moramo izkoristiti tisto, kar nam je v danem trenutku ponujeno. City Trail svobodo gibanja in doživetje v naravi prinaša naravnost pred naša vrata, v sama mestna središča. Betonsko mesto želimo spremeniti v zanimiv poligon za tek, kjer smo ves čas na preži za novimi možnostmi za popestritev treninga.

Community run so tekaška druženja, kjer bomo raziskovali ozke ulice starih mestnih jeder, odkrivali skrivne prehode med visokimi stavbami, preizkusili čim več različnih podlag in izkoristili najrazličnejše terene, ki so nam v mestu na voljo. Ustavili se bomo na mestih s pitno vodo, kjer se bom okrepčali, prav tako pa nas bo pot vodila mimo številnih mestnih znamenitosti. Po klancih gor in dol, čez mostove, brvi in po stopnicah, vse to v mestu, kjer niti dva koraka nista enaka. Vsa ta raznolikost bo poskrbela za odlično telesno pripravljenost, za dobro vzdušje in koristne tekaške informacije ter nasvete pa tekaška trenerja.

CITYTRAIL™ brezplačna tekaška druženja bodo potekala v več skupinah, kjer bo tempo prilagojen vsakemu posamezniku in bo omogočen kar največji užitek v spoznavanju mestnega labirinta. Poskrbljeno bo za dobro ogrevanje na začetku in prijeten konec vadbe, tekaška trenerja pa bosta z veseljem odgovorila na vsa vprašanja tekačev. Med nizanjem kilometrov se bomo spoznali tudi s pravilno tehniko teka po različnih terenih in premagovanjem različnih ovir, mestno okolje pa izkoristili tudi za kakšno krepilno vajo.

*Od 23. aprila 2014 do 4. junija 2014.

Mogoči bodo tudi test tekaške opreme Salomon, preizkus novih CITYTRAIL™ modelov ter sodelovanje v CITYTRAIL™ nagradni igri.

Pridruži se CITYTRAIL TEKAŠKEMU DRUŽENJU ter doživi svoje mesto na povsem drugačen in zabaven način!

Več informacij in prijave na citytrail.salomonrunning.com.

Ne spreglejte