Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Sreda,
5. 6. 2019,
20.30

Osveženo pred

4 leta, 10 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,22

1

Natisni članek

EuroVolley 2019

Sreda, 5. 6. 2019, 20.30

4 leta, 10 mesecev

99 dni do evropskega odbojkarskega prvenstva

V Ljubljani pokal, za katerega se bodo jeseni borili tudi Slovenci

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,22

1

Eurovolley 2019 99 dni | Do evropskega odbojkarskega prvenstva, ki bo potekalo tudi v Sloveniji, je še 99 dni. Takole bo videti nagrada, ki jo bo 29. septembra v Parizu osvojil evropski prvak.  | Foto Odbojkarska zveza Slovenije

Do evropskega odbojkarskega prvenstva, ki bo potekalo tudi v Sloveniji, je še 99 dni. Takole bo videti nagrada, ki jo bo 29. septembra v Parizu osvojil evropski prvak.

Foto: Odbojkarska zveza Slovenije

 Odbojkarska zveza Slovenije (OZS) je v okviru priprav na septembrsko evropsko prvenstvo za moške danes v središču Ljubljane izpeljala prireditev, ki je obeležila 99 dni do začetka prvenstva, hkrati pa se je pred mestno hišo v vsej svoji lepoti zableščal povsem novi pokal za evropskega prvaka.

slovenska odbojkarska reprezentanca
Sportal Vinčić optimistično o žrebu: Tudi Rusi premagljivi

Predsednik OZS Metod Ropret in ambasador EuroVolleyja Tomi Šmuc sta pred mestno hišo predstavila pozlačen pokal, ki so ga šele pred nekaj dnevi izdelali v podjetju GDE Bertoni v Milanu. Pokal bo v prihodnjih dneh glavni magnet promocijske turneje Trophy Tour po osnovnih šolah po Sloveniji, kamor bo potoval z nekaterimi našimi odbojkarskimi reprezentanti.

Končni cilj pokala bo Pariz. | Foto: Odbojkarska zveza Slovenije Končni cilj pokala bo Pariz. Foto: Odbojkarska zveza Slovenije

Slovenija odbojka 12
Sportal Italijan tudi uradno na slovenski klopi, Ropret in Janković sprožila odštevalnik #video

Konec junija se bo pokal preselil še v druge države gostiteljice evropskega prvenstva, njegov končni cilj pa bo Pariz, kjer ga bo 29. septembra ponosno dvignil kapetan novih evropskih prvakov.

V središču Ljubljane so postavili 99 mini odbojkarskih igrišč. | Foto: Odbojkarska zveza Slovenije V središču Ljubljane so postavili 99 mini odbojkarskih igrišč. Foto: Odbojkarska zveza Slovenije

Poleg predstavitve pokala, ki je že ovekovečen na tisočerih fotografijah tako odbojkarskih zanesenjakov kot naključnih mimoidočih turistov, so veliko zanimanja poželi tudi odbojkarsko obarvani trgi v središču Ljubljane, saj so organizatorji EP 2019 na Mestnem, Pogačarjevem, Kongresnem, Gornjem in Novem trgu postavili 99 mini odbojkarskih igrišč.

Igralo je staro in mlado, odbojkarske žoge so švigale levo in desno, tudi vreme je vzdržalo in "priprave na EuroVolley so v polnem teku in vse je kul!" kot se je izrazil predsednik OZS Metod Ropret.

Preberite še:

Slovenija odbojka
Sportal Sloveniji žreb ni bil najbolj naklonjen #video
GEN-I Volley Nova KBM Branik
Sportal Želel je zgraditi zmagovito ekipo, a …

 

Ne spreglejte