Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Sobota,
30. 4. 2022,
16.45

Osveženo pred

1 leto, 12 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,77

Natisni članek

Erling Haaland Paul Pogba Zlatan Ibrahimović Mino Raiola

Sobota, 30. 4. 2022, 16.45

1 leto, 12 mesecev

Mino Raiola

Tokrat je žal res, slavni nogometni agent umrl

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,77
Mino Raiola Ibrahimović | Mino Raiola je zastopal tudi Zlatana Ibrahimovića. | Foto Guliverimage

Mino Raiola je zastopal tudi Zlatana Ibrahimovića.

Foto: Guliverimage

Novica o smrti nogometnega agenta Mina Raiole je zaokrožila že pred dvema dnevoma Takrat je bila preuranjena. Zdaj pa je Italijan žal res podlegel hudi bolezni. Star je bil 54 let.

Zaradi bolezni pljuč v 55. letu starosti umrl italijanski nogometni zastopnik Mino Raiola, je sporočila njegova družina. Znan je bil po ostrih pogajanjih z največjimi klubi, po poročanju italijanskih medijev je samo v letu 2020 s provizijami zaslužil 85 milijonov evrov. Raiola je moral januarja po rutinskem pregledu v bolnišnici zaradi nerazkritih razlogov na operacijo, so takrat sporočili prek uradnega Twitter profila italijanskega agenta.

Vest o njegovi smrti je svetovne medije preplavila že v četrtek, a kot se je kasneje izkazalo, je šlo za lažno novico. Oseba, ki upravlja njegov Twitter profil, je sporočila, da je Raiola še živ, vendar v kritičnem stanju. Dva dni pozneje pa je vest o njegovi smrti prva objavila njegova družina.

Mino Raiola | Foto: Reuters Foto: Reuters Raiola je v zadnjem času urejal prestop enega najbolj nadarjenih nogometašev na svetu, Norvežana Erlinga Haalanda, ki so ga angleški mediji iz vrst Borussie Dortmund nedavno že preselili v Manchester City. Nazadnje se je Raiola v medijih oglasil pred 19 tedni, ko je ravno na temo Haalandovega prestopa dvignil veliko prahu med največjimi klubi na svetu, ki bi si lahko 21-letnega Norvežana sploh privoščili.

Štiriinpetdesetletni Italijan je zastopal nogometaše, kot so Zlatan Ibrahimović, Paul Pogba, Marco Verratti, Gianluigi Donnarumma, Matthijs de Ligt, Romelu Lukaku, Mario Balotelli in drugi. S Pogbajem je sodeloval pri rekordnem prestopu Francoza iz Juventusa v Manchester United v vrednosti 105 milijonov evrov poleti 2016.

Ne spreglejte