Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Sreda,
12. 11. 2008,
12.53

Osveženo pred

7 let

Termometer prikazuje, kako vroč je članek.

Termometer prikaže, kako vroč je članek.

Thermometer Blue 1

Natisni članek

Natisni članek

Sreda, 12. 11. 2008, 12.53

7 let

Poker Ljubljančanov v mreži Triglava

Termometer prikazuje, kako vroč je članek.

Termometer prikaže, kako vroč je članek.

Thermometer Blue 1
Nogometaši Interblocka so v prijateljskem srečanju v torek ugnali drugoligaško ekipo Triglava Gorenjske s 4:0.

Četa Igorja Benedejčiča, ki je v soboto doživela boleč poraz na skrajnem severovzhodnem delu Slovenije proti lendavski Nafti, je v torek stopila na ljubljanske zelenice na štadionu Svoboda. Ljubljančani so namreč moči merili v prijateljskem srečanju proti ekipi Triglava Gorenjske, ki je jesenski del v drugi ligi sklenila na tretjem mestu. Potem ko je petouvrščena ekipa elitne druščine 7. oktobra s Triglavom "zgolj" remizirala, je bila tokrat močnejša, saj je zmagala s 4:0. V prvem polčasu sta se med strelce vpisala Ermin Rakovič, ki je bil uspešen z bele točke, in Aleksandar Rodić, v drugem delu pa sta bila natančna še Ivan Jolić in Robert Berič.

Brez Majcna, Skubica in Iličiča

Prijateljski izpit pa so tokrat izpustili trije nogometaši - Luka Majcen, Nejc Skubic in Josip Iličič -, ki se od nedelje mudijo v Lendavi, kjer se z mlado reprezentanco do 20 let pripravljajo na sredino srečanje v pokalu Mirop. Izbranci Tomaža Kavčiča bodo namreč danes v omenjenem tekmovanju lovili prvo zmago proti Slovakom.

"Kockarji" pa bodo konec tedna v 17. krogu PrveLige Telekom Slovenije gostili celjsko zasedbo, ki na lestvici kotira na visokem tretjem mestu.

Ne spreglejte