Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Sobota,
4. 8. 2012,
22.20

Osveženo pred

8 let

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 4

Natisni članek

Ivica Guberac Nejc Vidmar

Sobota, 4. 8. 2012, 22.20

8 let

Po treh minutah gol, potem nič več

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 4
Nogometaši Domžal so v 4. krogu 1. slovenske nogometne lige izgubili proti Luki Koper z 0:1 (0:1).

Koprčani so se z drugo zmago zapored (sredi tedna so dobili zaostalo tekmo 1. kroga v Kidričevem) povzpeli na drugo mesto na prvenstveni lestvici. Po štirih tekmah imajo osem točk in so tako kot Mariborčani in Celjani še neporaženi. Domžale so s šestimi točkami pete.

Koprčani so izvrstno začeli tekmo in že v tretji minuti povedli. Matej Pučko je bil pri žogi na desni strani kazenskega prostora Domžal, žogo je podal nazaj do Ivice Guberaca, ki je z 20 metrov zadel zgornji desni kot vrat vratarja Nejca Vidmarja. V deveti minuti so prvič zagrozili domači po poskusu Mata Šimunovića, ki je s 25 metrov meril mimo desne vratnice.

Pet minut pozneje je poskusil še Nejc Skubic, a je meril previsoko, isti igralec pa je v 25. minuti sprožil "iz prve" in le za malce zgrešil desni zgornji kot. Dve minuti zatem je Gaber Dobrovoljc z glavo za las zgrešil cilj, na drugi strani pa je v 30. minuti Guberac streljal s podobnega položaja kot pri prvem zadetku, a je bil Vidmar takrat na mestu, tako kot na drugi strani Ermin Hasić po strelu Rudija Požega Vancaša v 39. minuti. Zadnji nevarnejši poskus v prvem delu igre je sprožil Liridon Osmanaj z levega roba kazenskega prostora, koprski vratar pa se ni pustil premagati.

V drugem polčasu je prvi poskusil Šimunović, ki je s 30 metrov žogo poslal malce čez gol. V 66. minuti je po protinapadu s 16 metrov sprožil Luka Majcen, vendar se je izkazal Vidmar (tako kot v 79. minuti po strelu Mateja Palčiča). Deset minut pozneje je po kotu z glavo zgrešil Bojan Đukić, minuto zatem pa je Koprčane rešil Matej Mavrič-Rožič, ki je na golovi črti ustavil žogo po strelu Jerneja Papeža z 18 metrov. V končnici so razumljivo več želje po napadu kazali domači nogometaši, a je moral Hasić posredovati le še enkrat, in sicer v tretji minuti sodniškega dodatka po poskusu Ivana Knezovića z glavo. Koprski vratar je žogo ujel pod prečko.

Ne spreglejte