Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Petek,
4. 4. 2008,
7.52

Osveženo pred

8 let, 5 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek.

Termometer prikaže, kako vroč je članek.

Thermometer Blue 1

Natisni članek

Natisni članek

Petek, 4. 4. 2008, 7.52

8 let, 5 mesecev

Pinni: Igrati bo potrebno precej bolje

Termometer prikazuje, kako vroč je članek.

Termometer prikaže, kako vroč je članek.

Thermometer Blue 1
MIK CM Celje po novem domačem slabem nastopu proti Kopru v 26. krogu PrveLige Telekom Slovenije pričakuje vodilne Domžale.

Za Celjane, ki kažejo povprečno igro, bo uspeh vse z izjemo poraza - še posebej ob manjkajočih Gorinšku in Marlonu. Nogometaši iz mesta ob Savinji so na sredini tekmi s Koprom zapravili priložnost za domačo zmago, hkrati pa tudi izničili uspeh iz Ivančne Gorice.

Čeprav je bila igra ''grofov'' do prvega gostujočega zadetka vse prej kot katastrofalna, so Badžimovi varovanci nato prevzeli vse niti igre v svoje noge in zasluženo zmagali. Celjani nimajo veliko časa za obžalovanje in odpravljanje več kot očitnih težav. Že v soboto prihajajo na Areno Petrol vodilne Domžale, ki so po več povprečnih rezultatih željne zmage.

Igrati bolje

''Rumeno-modre'' je po koprski polomiji razumljivo minil optimizem in tako pred prihajajočimi težkimi tekmami (naslednjo sredo gostujejo pri Mariboru) ostajajo previdni. ''Dejstvo je, da bomo morali proti Domžalam, če bomo hoteli doseči pozitiven rezultat, odigrati precej, precej bolje,'' ugotavlja trener MIK CM Celja Pavel Pinni, ki ob tem ni mogel skriti razočaranja in zaskrbljenosti zaradi poraza proti ''kanarčkom''. Nekako bolj veder je pogled Nejca Pečnika, v zadnjih dveh tekmah ponovno enega boljših posameznikov v celjskem dresu: ''Proti moštvom z vrha navadno igramo lažje, a to trditev bomo morali dokazati jutri. Naslednji dve tekmi bosta za nas pravi test. Če ne uspemo osvojiti točk, si višjega mesta kot ga zasedamo trenutno, niti ne zaslužimo''.

Brez Marlona in Gorinška

Sredina tekma je Pavlu Pinniju iz prve enajsterice "odnesla" dva nogometaša. Zaradi dveh rumenih kartonov in posledično rdečega ne bo smel zaigrati branilec Marlon, kaznovan pa je tudi Gorazd Gorinšek.

Še vedno poškodbi zdravita Daltro in Frane Petričević, ki proti Domžalam prav tako ne bosta v kadru.

Ne spreglejte