Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Torek,
29. 3. 2011,
11.14

Osveženo pred

8 let

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1

Natisni članek

Fabio Capello Andy Carroll Jack Wilshere

Torek, 29. 3. 2011, 11.14

8 let

Otoška težava: Capello sovraži alkohol, Carroll ga obožuje

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1
Selektor angleške reprezentance Fabio Capello je opozoril Andyja Carrolla, da v prihodnje ne bo več toleriral pivskih izpadov. Za usodo Jacka Wilshera ga ne skrbi, saj zaupa Arsenu Wengerju.

Ko je pozimi v Liverpool prispel mladi angleški napadalec Andy Carroll, je s seboj iz Newcastla privlekel še kopico spominov na nečedna popivanja in razvratne zabave, s katerimi je kot za stavo polnil naslovnice senzacij željnih angleških medijev. Z občasnim čaščenjem alkohola je nadaljeval tudi v mestu Beatlov, kar ni všeč zagovorniku trših disciplinskih ukrepov, angleškemu selektorju Fabiu Capellu. V pogovoru za časnik Sun je razkril, da je s Carrollom opravil pogovor na štiri oči in mu dal vedeti, da mora prenehati s prekomernim pitjem alkohola. ''Ko nosiš angleški dres, si v središču pozornosti navijačev, medijev, fotografov in ljudi, ki te obkrožajo. Zato mora biti Andy pozoren na vsak trenutek, ko se pojavlja v javnosti. Najbolj je pomembno njegovo obnašanje,'' pravi Italijan, ki smatra Carrolla za zelo obetavnega napadalca. ''Je dober nogometaš, fizično zelo močan, a mora še napredovati. To pa lahko le v primeru, če se bo manj ukvarjal s pitjem,'' je še sporočil Capello, ki se je v osebnem razgovoru prepričal, da Carroll ne obožuje zgolj pivo, pač pa tudi druge, veliko močnejše alkoholne pijače. Zato ga je resno posvaril, saj ne želi, da bi Otok v dolgolasem napadalcu prepoznal naslednika angleškega ''alkoholnega kralja'' Paula Gascoigneja.

Capello je določeno skrb izrazil tudi za 19-letnega Jacka Wilshera, ki je v tej sezoni zablestel v udarni enajsterici Arsenala in predstavlja ogromen potencial za ''tri leve''. Pomirja ga dejstvo, da pri ''topničarjih'' nad njegovim razvojem bedi Arsene Wenger, kateremu več kot zaupa. Tako Carroll kot Wilshere bosta zaigrala drevi na prijateljski tekmi na Wembleyju med Anglijo in Gano.

Ne spreglejte