SiolNET. Sportal Nogomet
2

termometer

  • Messenger
  • Messenger

Olimpija ima novega poslovnega direktorja

2

termometer

Pri nogometni Olimpiji so v klubske prostore pripeljali nov obraz. Borut Kuzmič je novi poslovni direktor. Ranko Stojić se bo posvetil športnemu delu.

Vodilni klub v Prvi ligi Telekom Slovenije Olimpija je okrepil poslovni del kluba. Prišel je 45-letni ekonomist Borut Kuzmič, ki bo opravljal funkcijo poslovnega direktorja.

"Na področju operativnega vodenja raznih poslovnih subjektov in kolektivov imam za seboj 18-letne delovne izkušnje. Med drugim sem deloval tudi v športnih društvih oz. kolektivih. Eden takšnih je Košarkarski klub Portorož, ki mi je nedavno ponudil funkcijo v upravnem odboru kluba, a sem omenjeno povabilo zaradi izziva, ki ga je bilo nemogoče odbiti, moral vljudno zavrniti. Biti del uspešno zastavljene zgodbe pri NK Olimpija Ljubljana je zagotovo največji izziv v moji karieri. S pomočjo predsednika Milana Mandarića, športnega direktorja Ranka Stojića in drugih deležnikov bom storil vse, kar je v moji moči, da bo vsak Ljubljančan ponosen na svoj klub. Vsekakor bo treba zavihati rokave, saj nas čaka ogromno dela," je ob prihodu v klub dejal Kuzmič.

Iz Olimpije, ki jo v soboto čaka večni derbi z Mariborom, so prav tako sporočili, da bo Ranko Stojić od zdaj skrbel le za športni del ljubljanskega nogometnega ustroja.

"Kot predsednik kluba si želim, da bi v doglednem času poslovni del dohitel odlične dosežke našega moštva. Če želimo postati stalnica v vrhu slovenskega klubskega nogometa in obenem Olimpiji vrniti nekdanji ugled tudi v evropskem merilu, bomo morali poslovno področje delovanja kluba dvigniti na precej višjo raven. Verjamem, da nam lahko z napornim in kakovostnim delom ter ob pomoči izkušenih poslovnežev, kot je Borut Kuzmič, to tudi uspe," pa so besede predsednika Milana Mandarića.

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin