Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Rok Plestenjak

Petek,
10. 6. 2011,
9.31

Osveženo pred

8 let

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 2

Natisni članek

Robert Englaro Dušan Kosič Olimpija

Petek, 10. 6. 2011, 9.31

8 let

Olimpija: Englaro vskočil namesto Čeha

Rok Plestenjak

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 2
Trenerju Olimpije Dušanu Kosiču bo v prihajajoči sezoni pomagal Robert Englaro. Nekdanji reprezentant in branilec Olimpije ostaja tudi član strokovnega vodstva mlade reprezentance do 21 let.

Ljubljanski klub je hitro zapolnil vrzel, ki jo je z nenadnim odhodom in selitvijo v Gradec povzročil Aleš Čeh. V petek je enoletno pogodbo z Olimpijo podpisal nekdanji reprezentant in dolgoletni branilec Olimpije Robert Englaro: ''Lepo je, ko se vrneš v staro jato, v nekdanji klub, to je zame velika čast. Pričakujem pošteno delo in plodno sodelovanje. Olimpija je vedno merila visoko in ima temu primeren status, skušali bomo doseči optimalne rezultate, cilj pa mora biti prvo mesto,'' razmišlja 41-letni Belokranjec, ki bo prvič na treningu ''zeleno-belih'' v Duplici pri Kamniku prisoten v soboto. V izbrani vrsti je odigral 36 tekem, zadnjo 9. oktobra 1999 v Ljudskem vrtu, ko je Slovenija priznala premoč Grčiji z 0:3. V prvi slovenski ligi je v dresu Olimpije zbral 132 nastopov in dosegel štiri zadetke.

V ponedeljek se bodo treningom Olimpije priključili še reprezentantje Dare Vršič, Matic Fink, Alen Vučkić in Mitja Kovačevič, v kratkem pa se bosta soigralcem pridružila tudi Saša Ranič in Aleksander Šeliga, ki se vračata po poškodbi. Nogometaši Olimpije so se v četrtek v prijateljskem dvoboju, na katerem ni manjkalo dobre volje, pomerili s člani navijaške skupine Green Dragons. Nastopili so tudi nekateri člani klubskega vodstva, direktor Sanel Konjevič pa je zaradi dveh rumenih kartonov prejel celo izključitev. V nedeljo bodo Ljubljančani gostovali pri nižjeligaškem klubu na Bledu, zaigrala bosta tudi Boban Jovič in Adnan Bešič, ki sta se v petek prostovoljno udeležila treninga, čeprav sta imela zaradi reprezentančnih obveznosti prosto do ponedeljka.

Ne spreglejte