Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Sreda,
1. 8. 2012,
11.36

Osveženo pred

8 let

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1

Natisni članek

Sreda, 1. 8. 2012, 11.36

8 let

Mura se je pobotala z Gliho, Fajić na Reko?

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1
Prekmurski nogometni ponos se je nekdanjemu trenerju Primožu Glihi opravičil za nekorektno prekinitev sodelovanja. Klub iz Murske Sobote je vesel, da se je spor razrešil v prijateljskem duhu.

Nekdanji slovenski reprezentant Primož Gliha je v trenerski karieri vodil že veliko slovenskih klubov. S posebno častjo je prevzel vodenje Mure. Prekmurje naravnost obožuje, kar dokazuje tudi odločitev, da si je na severovzhodu Slovenije postavil ''drugi'' dom. Ko pa je treniral ''črno-bele'', se sodelovanje ni končalo s stiskom rok, pač pa s sporom in nezadovoljstvom na obeh straneh. Nogometni klub Mura je prevzel odgovostnost za krivdo. ''V zvezi z dogodki, povezanimi s prenehanjem sodelovanja s trenerjem ND Mura 05 Primožem Gliho leta 2009 in kasneje, Nogometno društvo Mura 05 izjavlja, da je sodelovanje s trenerjem Primožem Gliho prekinilo na nekorekten in nezakonit način. Trener Primož Gliha je vse do prenehanja sodelovanja dosledno in strokovno izpolnjeval vse svoje obveznosti in s svojim vedenjem in ravnanjem nikakor ni škodil ugledu Nogometnega društva Mura 05. Opravičujemo se, da se je naše skupno sodelovanje končalo na takšen način. Spor smo razrešili v prijateljskem duhu in s Primožem Gliho ohranjamo prijateljski odnos,'' se glasi sporočilo za javnost soboškega kluba, ki se že nahaja na poti v Kijev.

''Črno-beli'' v Ukrajini žal ne bodo mogli računati na pomoč najboljšega strelca Nusmirja Fajića. Zanj je v zadnjih dneh zanimanje pokazala tudi hrvaška Rijeka, ki pa ni zadovoljna z odškodninskim zneskom. Sukala naj bi se okrog 200.00 evrov. Napadalec iz BiH je v tej evropski sezoni prejel tri rumene kartone, na voljo pa bo za povratno srečanje tretjega kroga kvalifikacij lige Europa z Arsenalom.

Ne spreglejte