Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Nedelja,
9. 11. 2008,
22.06

Osveženo pred

8 let, 5 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek.

Termometer prikaže, kako vroč je članek.

Thermometer Blue 2

Natisni članek

Natisni članek

Nedelja, 9. 11. 2008, 22.06

8 let, 5 mesecev

Grižonič: Naveličani porazov

Termometer prikazuje, kako vroč je članek.

Termometer prikaže, kako vroč je članek.

Thermometer Blue 2
Nedeljsko soočenje z velenjskim Rudarjem je le še poglobilo krizo v ptujskem prvoligašu. Vpisal je šesti poraz v zadnjih sedmih tekmah, četrtega zapovrstjo.

Marijan Pušnik, NK Rudar Velenje "Čestitke igralcem za odnos, bojevitost in zavzetost ves čas tekme. Nismo igrali všečnega nogometa, vendar smo osvojili točke in tako izpolnili cilj. Znamo igrati veliko bolje, toda po zadnjem domačem porazu s Primorjem je bilo v klubu in med igralci prisotne malce nervoze. Zmaga naj koristi njihovi samozavesti. Lahko vidijo, da je s pravilnim odnosom do igre in soigralcev, možno osvajati točke tudi s slabšo predstavo."

Marko Grižonič, NK Labod Drava "Naveličali smo se že zbiranja porazov. Spet smo izgubili nezasluženo, bili smo veliko boljši tekmec, vendar v tej sezoni delamo preveč napak. Te nas drago stanejo. Morali se jih bomo izogniti, če želimo ostati nekje na sredini lestvice. Razlogov za slabe rezultate je sicer več. Tudi pomanjkanje sreče, zbranosti pri realizaciji priložnosti. Zaradi solidne igre še naprej verjamemo vase. Že proti Primorju moramo popraviti rezultatski vtis."

Ne spreglejte