Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Rok Viškovič

Ponedeljek,
4. 7. 2011,
20.11

Osveženo pred

3 leta, 5 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1

Natisni članek

Dragan Čadikovski Dare Vršič

Ponedeljek, 4. 7. 2011, 20.11

3 leta, 5 mesecev

Facebook jo je zagodel Čadikovskemu

Rok Viškovič

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1
Komajda je podpisal pogodbo z Olimpijo, že se je moral novi napadalec Ljubljančanov Dragan Čadikovski opravičevati navijačem. Razlog? Zapisi na Facebooku.

Nekaj mesecev star zapis na priljubljenem socialnem omrežju je Draganu Čadikovskemu povzročil nemalo preglavic. V ponedeljek je z Olimpijo podpisal enoletno pogodbo, le nekaj ur za tem pa so nekateri navijači na spletu izbrskali star zapis, s katerim se je pred meseci malce pošalil s svojim prijateljem, zdaj novim (starim) soigralcem Daretom Vršičem. Nekaj nedolžnih besed, zapisanih v šali, je po zaslugi nekaterih škodoželjnežev poskrbelo, da se je v Ljubljani dvignil prah. Celo tako zelo, da so pri Olimpiji poskrbeli za opravičilo glavnega akterja zgodbe.

''Dare mi je kot mlajši brat, poznava se že deset let, dnevno sva v stikih. Šlo je za hec, za zbadanje med prijatelji, vedno se na ta način šaliva glede klubov, v katerih igrava. Nikoli v življenju nisem nikogar užalil ali želel koga užaliti. Če je kdo to tako razumel, potem se opravičujem, kot se ob tej priložnosti opravičujem vsem navijačem Olimpije. Dal bom vse od sebe, da bomo čim bolj uspešni, navijačem pa se nameravam oddolžiti z odnosom na igrišču in čim boljšimi igrami,'' je o ''aferi'' povedal Čadikovski, javil pa se je tudi Vršič, ki je dejal: ''Ne morem verjeti, kaj se je zgodilo. Več kot očitno gre za zbadanje med prijatelji. Poznava se še iz Celja, že skoraj deset let, Dragan se vedno rad pošali, vendar je izjemno pošten človek, zato se mi srce para ob tem, kar se je zgodilo. Prosil bi vse, da se zadeva čim prej umiri, ker potrebujemo Dragana v ekipi, potrebujemo pa tudi mir in navijače na naši strani pred izjemno pomembno tekmo proti Širokem Brijegu."

Le upamo lahko, da Čadikovskega zaradi teh besed nekaterih navijači ne bodo vzeli na zob in mu otežili dela v Stožicah. Naj ga ocenjujejo po tem, kar bo pokazal na zelenici.

Ne spreglejte