Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Jaka Lopatič

Četrtek,
26. 5. 2011,
22.29

Osveženo pred

8 let

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 2

Natisni članek

Union Olimpija Helios

Četrtek, 26. 5. 2011, 22.29

8 let

"Spanja proti Krki ne bo smelo biti"

Jaka Lopatič

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 2
Košarkarji Uniona Olimpije so tudi na drugi tekmi polfinala premagali Helios ter se uvrstili v veliki finale. Domžalčani se strinjajo, da so tokrat pustili preveč odprtega prostora gostom.

Rado Trifunovič, trener Heliosa "Najprej bi čestital Olimpiji za uvrstitev v finale, potem pa tudi mojim igralcem, ki so se borili od začetka do konca. V prvem polčasu smo pustili preveč odprtega prostora Olimpiji, ki zna takšno igro vselej kaznovati. Lahko smo zadovoljni s prikazanim v polfinalu proti velikemu tekmecu. Škoda je morda zadnje četrtine v Ljubljani, kjer smo nato pokvarili vtis."

Vlado Ilievski, košarkar Uniona Olimpije "Helios je dokazal, da si je zaslužil uvrstitev v polfinale. Z agresivno igro nam je tekmec povzročal obilico težav na obeh obračunih. Domžalski košarkarji so pokazali, da so zelo raznovrstni. Trojke lahko zadanejo tudi z osmih metrov, zato smo morali biti toliko bolj pazljivi v obrambi. Sedaj je pred nami Krka in slabih predstav si ne smemo več dovoliti. Konec koncev je to finale, v katerem spodrsljajev ne sme biti."

Miro Alilović, trener Uniona Olimpije "V prvih petnajstih minutah smo imeli težave s tranzicijsko igro Heliosa, ki se nam je vnovič dobro zoperstavil. V nadaljevanju smo nato igrali tako, kot smo načrtovali. Nekoliko sem jezen le za zadnje minute, ko so se igralci povsem sprostili. Preveliko vodstvo jih je uspavalo, kar se ne sme dogajati, sploh pa ne v finalu proti Krki."

Domen Žerak, košarkar Heliosa "Sezone je konec, vendar moramo biti zadovoljni, kar smo naredili v tem tekmovalnem obdobju. Uresničili smo prav vse cilje, ki si jih je klubsko vodstvo zadalo. Bili smo v finalu pokala, uvrstili smo se v ligo NLB, v polfinalu pa smo se dostojno borili proti Olimpiji. Morda bi se lahko kaj drugače razpletlo, če bi zmagali na prvi tekmi. Vendar je to le če in teh v športu ter tudi drugod ni. Olimpiji želim vse najboljše v finalu."

Ne spreglejte