Randolpha zaradi posedovanja marihuane čakajo javna dela

Košarkar severnoameriške ekipe NBA Sacramento Kings Zach Randolph bo moral zaradi posedovanja marihuane opraviti 150 ur javnih del. Policijska preiskava je pri 36-letnem zvezdniku lige NBA prejšnji mesec odkrila marihuano, sodišče pa mu je zdaj zaradi prekrška določilo kazen v obliki javnih del.

Zacha Randolpha so zasačili pri posedovanju marihuane. Ker se je za dejanje pokesal, mu je sodišče naložilo 150 ur javnih del, prav tako pa se v prihodnje ne sme družiti z znanimi preprodajalci ali uživalci prepovedanih substanc.

Zacha Randolpha so zasačili pri posedovanju marihuane. Ker se je za dejanje pokesal, mu je sodišče naložilo 150 ur javnih del, prav tako pa se v prihodnje ne sme družiti z znanimi preprodajalci ali uživalci prepovedanih substanc. Foto: Reuters

Randolph je bil prejšnji mesec v predelu mesta Watts v Los Angelesu aretiran zaradi kaljenja nočnega miru, upiranja aretaciji in nezakonitega posedovanja marihuane.

Ker se je dvakratni all-star zvezdnik za dejanja pokesal, mu je sodišče v Los Angelesu naložilo za 150 ur javnih del, prav tako pa se v prihodnje ne sme družiti z znanimi preprodajalci ali uživalci prepovedanih substanc.

Randolph je julija podpisal dveletno pogodbo z ekipo Sacramento Kings, prej je osem sezon igral za Memphis Grizzlies.

Sorodne vsebine

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Popularno

Vroči članki

Najbolj brano