Nets obupali - Orlando zavrnil zadnjo ponudbo za Howarda

Kupčija med Brooklyn Nets in Orlando Magic za Dwighta Howarda je dokončno padla v vodo. Orlando je zavrnil tudi sredino ponudbo Brooklyna, ki je bila njihova zadnja.
Nets obupali - Orlando zavrnil zadnjo ponudbo za Howarda

ESPN-ovi viri blizu vpletenim v poganja med Brooklyn Nets in Orlando Magic poročajo, da so Magic Dwighta Howarda obvestili, da ga ne bodo menjali v Nets. Slednji so že popoldne sporočili, da bo sredina ponudba njihova zadnja. Newyorško moštvo naj bi vodstvo kluba iz Orlanda skušalo prepričati z Brookom Lopezom, Krisom Humphriesom in štirimi izbori na naslednjih naborih (v prvem krogu).

Propad poganj pomeni, da bodo morali Nets v naslednje sezone z Brookom Lopezom pod obročem (vrača se po operaciji stopala). Zanj pa bodo odšteli tudi zajeten kupček denarja. Portland Trail Blazers in Charlotte Bobcats ga namreč hočejo v svojo sredino, tako da bodo morali Nets iznečiti ponudbo oziroma mu dati maksimalno petletno za skoraj za več kot 90 milijonov.

"Gremo naprej. Ne moremo se več preigravati z Orlandom. Imeli smo 14 dni in nam ni uspelo. Zjutraj smo začutili, da bo treba naprej," je dejal vir blizu Netsom. Čakati niso mogli niti zato, ker bi Lopez dobil ponudbo omenjenih dveh klubov. Medtem športni direktor Orlanda Rob Henningan trdi, da informacije o prekinitvi poganj niso točne.

Magic so bili v torek v pogajanjih za Howarda tudi s Houston Rockets in Los Angeles Lakers, a tudi v teh dveh primerih ni prišlo do dogovora. Očitno zahtevajo mnogo preveč v zameno za dominantnega centra, ki pa je sam dal jasno vedeti, da ne želi ostati, da želi v Brooklyn.

Sorodne vsebine

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Popularno

Vroči članki

Najbolj brano