Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Jaka Lopatič

Torek,
4. 10. 2011,
22.53

Osveženo pred

8 let

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 4

Natisni članek

Krka Union Olimpija

Torek, 4. 10. 2011, 22.53

8 let

Jagodnik: Letos nimamo izgovora

Jaka Lopatič

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 4
Drugič zapored so se košarkarji Krke veselili superpokalne lovorike. In drugič zapored proti Olimpiji. In tudi tokrat praktično identična obraza Simona Petrova ter Gorana Jagodnika po koncu tekme.

Simon Petrov, košarkar Krke "Mislim, da smo zasluženo zmagali. Celo tekmo smo vodili in kontrolirali potek dogodkov. Imeli smo nekaj slabih trenutkov, katere bomo morali v bodoče popraviti. Ampak sem vesel, da nam je uspelo že na začetku kljub kakovostni Olimpiji priti do lovorike. To je bil naš večer. Sam se počutim super. To je moja druga uradna tekma po poškodbi. Upam, da do teh ne bo več prišlo."

Nenad Trajković, trener Krke "Ekipa Olimpije ni imela kompletne ekipe. Določeni tujci, ki so zelo natančni z razdalje, niso mogli igrati na tekmi superpokala. In to se je poznalo. Zavedamo se tudi naših slabosti, ki jih bomo morali odpraviti. Pričakujem, da bo v ligi ABA Olimpija povsem drugačna. Tudi bolje se bo pripravila, a se veselim vseh naslednjih dvobojev. "

Sašo Filipovski, trener Uniona Olimpije "Nismo bili na pravi ravni. To je naša najslabša tekma, če gledam pripravljalne obračune. Kar nekaj igralcev je odigralo pod svojim zmožnostmi. Še takrat, ko smo prihajali blizu, smo delali napake v napadu, grešili proste mete in lahke koše. V obrambi smo bili preslabi. Slabo smo branili v fazi pokrivanja mož na moža na mestu organizatorja igre ter krila. Krka je zadela le trikrat za tri točke, kar pomeni, da smo slabo branili raketo. Verjamem, da bodo moji fantje v nadaljevanju pokazali pravi obraz. Tokrat smo igrali pod svojimi zmožnosti."

Goran Jagodnik, košarkar Uniona Olimpije "Če bi igrali tako, kot treniramo, bi bilo drugače. Krka je kontrolirala tekmo od prve do zadnje minute. Nekajkrat smo se ji približali, a nato zgrešili proste mete. Želeli smo osvojiti lovoriko. Imeli smo v načrtu, da začnemo sezono z naslovom, vendar nam je Krka vzela superpokal. Lani smo imeli izgovor, ker nismo bili kompletni. Letos ga nimamo."

Ne spreglejte