Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Jaka Lopatič

Nedelja,
21. 9. 2014,
10.56

Osveženo pred

8 let, 5 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek.

Termometer prikaže, kako vroč je članek.

Thermometer Blue 2

Natisni članek

Natisni članek

Phoenix Suns Minnesota Timberwolves Goran Dragić Goran Dragić

Nedelja, 21. 9. 2014, 10.56

8 let, 5 mesecev

Bo Eric Bledsoe zaradi 50 milijonov zapustil Gorana Dragića?

Jaka Lopatič

Termometer prikazuje, kako vroč je članek.

Termometer prikaže, kako vroč je članek.

Thermometer Blue 2
Košarkar Phoenix Suns Eric Bledsoe je skušal v letošnjem poletju od kluba iztržiti maksimalno pogodbo, a pogajanja niso padla na plodna tla. Zdaj naj bi mu jo ponudili v Minnesoti.

Eric Bledsoe je od Phoenixa zahteval maksimalno pogodbo v višini 50 milijonov evrov za naslednja štiri leta, klub, v katerem igra Goran Dragić, pa je bil pripravljen ponuditi 37 milijonov.

Zdaj naj bi, kot poroča ESPN, na vrata Bledsoa potrkali iz vrst Minnesote Timberwolves, ki naj bi ponudili želen maksimalen znesek, a še ni jasno, ali bo organizator igre tudi zapustil Phoenix Suns – ti imajo možnost, da izenačijo ponudbo in košarkarja zadržijo v svojih vrstah. Minnesota pa bi lahko pripeljala Bledsoa v svoje vrste le v primeru, če bi Phoenix podpisal z njim pogodbo, ki jo želi košarkar, in ga nato prodal v Minnesoto, saj slednja namreč nima več manevrskega prostora v proračunu za podpis košarkarjev takšnega finančnega kova. Ob tem pa bi morala Minnesota dati v zameno še kakšnega kakovostnega košarkarja. Verjetno pa želijo v taboru Bledsoa le pritiskati na vodsto Suns in izsliliti maksimalno pogodbo.

So pa pri Soncih v tem poletju že pripeljali dva branilca Isaiaha Thomasa in Tylerja Ennisa, njihov prvi igralec pa je prav kapetan slovenske košarkarske reprezentance.

Pri Minnesoti Timberwolves so letos izgubili Kevina Lova, ki je odšel v Cleveland, v nasprotno smer pa je odšel prvi izbor nabora Andrew Wiggins.

Ne spreglejte