Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Sobota,
13. 12. 2014,
16.23

Osveženo pred

8 let, 3 mesece

Termometer prikazuje, kako vroč je članek.

Termometer prikaže, kako vroč je članek.

Thermometer Blue Green 4

Natisni članek

Sobota, 13. 12. 2014, 16.23

8 let, 3 mesece

Olimpija izgublja bitko, nedeljska tekma (najverjetneje) v Tivoliju

Termometer prikazuje, kako vroč je članek.

Termometer prikaže, kako vroč je članek.

Thermometer Blue Green 4
Odpoved nekaterih strojev, topel veter in visoke temperature delavcem na Trgu republike onemogočajo, da bi pripravili ledeno ploskev. Nedeljska tekma proti Sapi bo tako najverjetneje v Tivoliju.

Dela za Pivovarna Union Ice Fest, ki so se v ponedeljek začela z nekajdnevno zamudo, še niso pri koncu, saj organizatorjem nagajajo okvara strojev - naročili naj bi že novo hladilno napravo -, topel veter in visoke temperature – pri podjetju Lucky Luka so sicer zagotovili, da jim ne morejo do živega niti temperature do 20 stopinj nad ničlo. Hokejisti Olimpije bi morali v soboto zvečer preizkusiti ledeno ploskev, a je na njej več vode kot ledu – ta se je s štirih centimetrov stalil na dva, tako da bo nedeljska tekma proti Sapi Fehervar skoraj zagotovo v dvorani Tivoli.

Vodstvo ljubljanskega EBEL-ligaša je o nevšečnostih že obvestilo ligo EBEL, uradno naj bi bila odločitev o tem, ali bo tekma proti madžarskim hudičem v ljubljanskem hokejskem hramu, znana v nedeljo okoli 9. ure zjutraj. Obračun se bo ne glede na lokacijo začel ob 17. uri.

Kupci vstopnic za nedeljsko tekmo proti Sapi Fehervar si bodo, če bo tekma v Tivoliju, obračun lahko ogledali brezplačno. Z vstopnico, namenjeno nedeljskemu Ice Festu, pa si bodo po besedah kluba lahko ogledali tekmo na prostem v torek, 23. decembra, ko bo na Trgu republike verjetno gostoval Dornbirn.

Ne spreglejte