Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Nedelja,
7. 10. 2018,
19.19

Osveženo pred

5 let, 6 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,06

Natisni članek

liga EBEL Anže Kuralt Ken Ograjenšek Mitja Robar Mark Čepon Nik Simšič Medveščak Zagreb Sapa Fehervar Graz 99ers

Nedelja, 7. 10. 2018, 19.19

5 let, 6 mesecev

Liga EBEL med 5. in 7. oktobrom

Ograjenšek v polno, a brez zmage, nov poraz Medveščaka

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,06
Ken Ograjenšek | Ken Ograjenšek je dosegel četrti zadetek na osmi tekmi sezone, na koncu je z Gradcem izgubil po podaljšku in vknjižil točko. | Foto Sportida

Ken Ograjenšek je dosegel četrti zadetek na osmi tekmi sezone, na koncu je z Gradcem izgubil po podaljšku in vknjižil točko.

Foto: Sportida

Nedeljski obračun pri Bolzanu se ni končal uspešno za Slovence pri Medveščaku. Mitja Robar in Nik Simšič, ki sta bila v postavi Zagrebčanov, sta videla nov, že šesti poraz na sedmih tekmah hrvaškega moštva. Predzadnji Medveščak je izgubil z 1:5. Precej bližje zmagi je bil Gradec Kena Ograjenška. Slovenski napadalec je pri Salzburgu, ki se pobira, deset minut pred koncem rednega dela zadel za vodstvo s 4:3, na koncu pa je s soigralci po podaljšku izgubil s 4:5. Kljub temu ostajajo drugi.

Liga EBEL, 8. krog

Edini Slovenec, ki se je veselil zmage, je bil napadalec Anže Kuralt, ki je s Fehervarjem zanesljivo premagal Znojmo (5:2), ki edini še ne pozna zmage. Madžarsko moštvo je peto.

Liga EBEL, 7. krog

Fehervar Anžeta Kuralta, ki ga ni bilo v postavi, je po debaklu proti Salzburgu (0:9) v petek gostil Black Wings Linz. Še dobro minuto pred koncem je vodil s 5:4, nato pa po podaljšku izgubil. Gradec Kena Ograjenška je proti Dornbirnu izgubljal z 0:3, po velikem preobratu pa slavil s 5:3 in skočil na drugo mesto.

Medveščak Mitje Robarja, Nika Simšiča in Marka Čepona je pred časom odpovedal načrtovano današnjo tekmo proti Celovcu, ki je bila predvidena na prostem na Šalati. Obračun so prestavili na 24. oktober, ko naj bi se že vrnili v svoj Dom Sportova. Zagrebčani bodo tako drugo zmago na sedmi tekmi iskali v nedeljo pri Bolzanu.

Zagrebško moštvo se še ne bo vrnilo v Dom Sportova, saj dvorana še ni pripravljena. Tako bodo po uvodnih treh domačih tekmah tudi prihodnji dve (19. in 21. oktober) gostili v Sisku.

 

Lestvica:

 

Preberite še:

HK SŽ Olimpija
Sportal Korenu se je odprlo, Olimpijin niz neporaženosti se nadaljuje
Anže Kopitar
Sportal Prvi strelec sezone Kraljev Kopitar vedel, da ne bo vse popolno #video
Ne spreglejte