Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Nedelja,
8. 10. 2017,
21.03

Osveženo pred

6 let, 6 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0

Natisni članek

liga EBEL Miha Verlič VSV Beljak KAC Celovec Red Bull Salzburg Dornbirn Sapa Fehervar Medveščak Zagreb Graz 99ers Ken Ograjenšek Mitja Robar legionarji Miha Štebih Luka Vidmar Gašper Krošelj Aleš Mušič Sašo Rajsar Nik Simšič Mark Čepon

Nedelja, 8. 10. 2017, 21.03

6 let, 6 mesecev

Liga EBEL, 6.–8. oktober

Slovenski obračun Robarju, Štebih in Verlič tokrat podajala

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0

Na Koroškem je Celovec branilca Mitje Robarja (podaja) s 3:1 premagal Fehervar Luke Vidmarja (podaja) in Aleša Mušiča. Z istim rezultatom je Beljak Mihe Verliča in Mihe Štebiha (oba po dve podaji) ugnal razpoloženi Innsbruck.

Salzburg vratarja Luke Gračnarja je z 1:2 izgubil z Bolzano, Gračnar je ob porazu zaustavil 25 strelov od 27.

Znojmo je s 3:0 na kolena spravil graške panterje, katerih dres nosi Ken Ograjenšek. Medveščak, v postavo katerega se je v petek po poškodbi vrnil vratar Gašper Krošelj, a tudi tokrat ni branil, je proti Linzu vodil s 3:1, na koncu pa izgubil po kazenskih strelih (1.5)

Dunaj je tekmo desetega kroga odigral že v soboto. 22. zaporedno zmago (če prištejemo še lanski del sezone, sicer pa deveto) je slavil proti Dornbirnu Žige Panceta, ki ostaja na zadnjem mestu lestvice.

 

Lestvica

  1. Vienna Capitals 9 tekem – 27 točk
  2. Znojmo 10 – 18
  3. Black Wings Linz 10 – 18
  4. Innsbruck 10 – 17
  5. KAC Celovec 10 – 15
  6. VSV Beljak 10 – 14
  7. Graz 99ers 10 – 14
  8. Medveščak 9 – 12
  9. Red Bull Salzburg 10 – 12
  10. Bolzano 10 – 11
  11. Fehervar 10 – 11
  12. Dornbirn 10 – 8

Dogajanje v 9. krogu lige EBEL

Ograjenšek razpoložen ob zmagi nad Salzburgom, Medveščak odpihnil Celovec

Hokejisti Medveščaka, v postavo katerega se je po poškodbi po nekaj tekmah vrnil vratar Gašper Krošelj, a ni branil, so se znesli nad Celovcem Mitje Robarja. Za Zagrebčane je končnih 5:1 postavil slovenski napadalec Sašo Rajsar (dodal je še podajo). Fehervar Aleša Mušiča in Luke Vidmarja je z 2:1 premagal Dornbirn Žige Panceta, ta je podal za vodstvo z 1:0.

Ken Ograjenšek je ob zmagi nad Salzburgom sodeloval ob prav vseh treh zadetkih. | Foto: Sportida Ken Ograjenšek je ob zmagi nad Salzburgom sodeloval ob prav vseh treh zadetkih. Foto: Sportida

Gradec Kena Ograjenška se je doma veselil zmage s 3:2 nad Salzburgom vratarja Luke Gračnarja, ki je kot drugi vratar tekmo spremljal s klopi. Slovenski napadalec je ob zmagi sodeloval prav ob vseh treh zadetkih, zadel je za 1:0 in nato še dvakrat podal.

Zmage so se po štirih porazih veselili tudi Miha Verlič, Miha Štebih in druščina Beljaka, ki so po kazenskih strelih strli Bolzano.

Innsbruck je dobre predstave nadaljeval pred domačimi gledalci, s 4:0 je odpravil Linz. Še naprej pa nepremagani ostajajo Dunajčani, osmo zapredno zmago v tej sezoni so dosegli pri Znojmu.

 

Ne spreglejte