SiolNET. Posel danes Kariera in izobrazevanje
Oglasno sporočilo
  • Messenger
  • Messenger

Kriptozima: je to konec za kriptotrg ali priložnost za mega donose?

Oglasno sporočilo

Cene večjih kriptoprojektov so padle za 70 odstotkov do celo 90 odstotkov. Kaj nas čaka na kriptotrgu v prihodnje in od katerega presenetljivega dejavnika je odvisna njegova prihodnost?

kripto okt 2022 1 | Foto:

Cena bitcoina je v zadnjem letu padla za 71 odstotkov.

Ethereum je, kljub temu da je pravkar doživel ključno "eko" nadgradnjo in zdaj porabi 99 odstotkov manj energije za delovanje omrežja, padel za 72 odstotkov.

Solana je padla za, reci in piši, 88 odstotkov.

In podobno se dogaja z večino drugih kriptoprojektov.

Smo dobesedno v kriptozimi. In kmalu bodo verjetno ljudje začeli kriptotrg zapuščati in se ga izogibati kot kuge. Kriptotrg bo na robu propada. 

Podobno, kot se je to zgodilo leta 2018 ali leta 2019.

In tukaj se pojavi vprašanje o tem, ali bodo imeli ljudje prav in bo kripto res šel v nič?

Ali pa se bo v naslednjem obdobju kripto prebudil in spet začel leteti v vesolje tako kot najnovejša raketa SpaceX?

Mednarodni "bestselling" avtor Robert Rolih meni, da so verjetnosti bistveno večje za drug scenarij: "Kriptotrg in predvsem poslovni kriptoprojekti na čelu z ethereumom, ustvarjajo resnične vrednosti. Na njih razvijalci razvijajo poslovne, finančne in zabavne aplikacije, ki imajo resnične prihodke in prinašajo resnične koristi uporabnikom. Zato sam poslovnim kriptoprojektom pravim kar T,ehnološke delnice 2.0. Delnice pa so zgodovinsko po vsakem padcu nato dosegle nove vrhove."

Priložnosti, ki se pojavijo le v času najhujših padcev

V svetu vlaganja denarja velja zelo enostavno pravilo: vlagaj, ko je na trgu "veliko krvi". In če upoštevaš to pravilo, lahko dosežeš neverjetne donose.

"Najbolj donosna investicija, ki sem jo kadarkoli naredil, je bila investicija v večji kriptoprojekt v letu 2018. Takrat je bila cena žetona 0,14 evra. Ko sem dve tretjini žetonov projekta prodal lani pri 11,59 evra, sem dosegel 8.316-odstotni donos – to je 84-kratni začetni vložek. Seveda pa lahko takšne donose dosežeš le tako, da vlagaš, medtem ko je na trgu res moreče vzdušje in se vsi tresejo od strahu," nadaljuje Rolih.

In tukaj se seveda pojavi veliko vprašanje:

Kako dolgo bo trajala kriptozima? Kateri projekti imajo največjo možnost za preživetje? Kakšne donose lahko pričakujemo v morebitnem novem "bikovskem" kriptotrendu? In predvsem, ali je že zdaj primeren trenutek za nakupe?

Na ta in druga vprašanja bo odgovoril Robert Rolih na posebnem webinarju 4. oktobra, ki bo za vas brezplačen.

Na njem vam bo zaupal:

  • Kateri je dejavnik št. ena, ki bo ključno vplival na dogajanje na kriptotrgu v naslednjem letu in še naprej (še zdaleč ni tisto, kar večina ljudi misli)?
  • Koliko lahko kriptotrg še pade, in zakaj tokratnega kriptocikla ne moremo primerjati s prejšnjimi?
  • Kdaj se bodo lahko pojavile izjemne nakupne priložnosti za dolgoročne vlagatelje?
  • Ali bo še vedno mogoče dosegati 500-, 1.000- ali 2.000-odstotne donose na vložke, kot se je to dalo v preteklosti?

Skratka, to bo webinar, ki lahko ključno vpliva na uspešnost vaših vložkov v kriptotrg in širše. Na webinarju vam bo Robert podal tudi širšo sliko o trenutnem dogajanju v svetu investiranja in tehnologije ter vas opozoril na velike napake, ki jih delajo vlagatelji pri vlaganju denarja v kripto in širše.

Webinar bo v živo 4. oktobra 2022 ob 20. uri. Vse, kar potrebujete za udeležbo, je internetna povezava. Kliknite tu in se brezplačno prijavite zdaj!

Panta Rei | Foto:

O Robertu Rolihu in njegovi knjigi The Million Dollar Decision so pisali ali govorili v več kot 60 medijih, med drugim tudi na ameriški TV. Člani njegovih plačljivih programov o investiranju prihajajo iz več kot 50 držav. Je redni gost najrazličnejših konferenc po svetu, oder pa si deli z največjimi predavateljskimi zvezdami sveta, kot so Jack Canfield, Gary Vaynerchuk, Dr. John Grey, Brian Tracy in drugi.

Pravno obvestilo:

Robert Rolih ter njegova podjetja niso finančni svetovalci, borzni posredniki ali registrirani investicijski svetovalci. Ne priporočajo določenih delnic, kriptovalut, skladov ali kakšnih drugih finančnih instrumentov. Če so omenjene kakšne delnice, žetoni, skladi ali drugi tipi finančnih instrumentov, so omenjeni zgolj iz ilustrativnih ali izobraževalnih namenov. Preden sprejmete kakršnokoli odločitev glede investiranja, se o tem posvetujte s svetovalcem, ki ima ustrezno licenco. V kriptotrg vedno vlagamo le denar, ki ga lahko mirno izgubimo, saj je to zelo rizična možnost vlaganja denarja.

Naročnik oglasnega sporočila je Akademija Panta Rei.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin