SiolNET. Planet TV Pri Črnem Petru
0,05

termometer

  • Messenger
  • Messenger
Pri Črnem Petru

Za božič vam želimo ... #video

0,05

termometer

Nocoj bo z vami spet družba iz gostilne Pri Črnem Petru. Posebna božična oddaja, ki bo na sporedu ob 19.45 na Planetu, bo gostila številne glasbenike in pripravila tudi presenečenja. 

Pri Črnem Petru Planet TV Očeta je izzval na družbenih omrežjih in mu je uspelo #video

Vesele praznike so vsem gledalcem zaželeli tudi glasbeniki oddaje Pri Črnem Petru. Nekaj smo jih ujeli tudi pred našo kamero. Duo BQL si želi, da bi se večkrat videli tudi v živo, na koncertih, Dejan Dogaja želi le stran od "hudiča", ki je okoli nas, voditeljica Jasna Kuljaj pa vsem želi čim manj razmišljanja o materialnih stvareh. "Dajmo si samo vzeti čas zase in za najbližje," pravi. 

"Želim vam, da bi ta nori čas, v katerem smo že dve leti, čim bolj zdravo preživeli," je dejal tudi glasbenik Domen Kumer. "Rad bi vam zaželel, da ohranite optimizem in da tudi v težkih trenutkih najdete voljo, predvsem pa, da pomislite na soljudi," pa je bil iskren Jan Plestenjak. Glasbenik bo nastopil tudi kot glasbeni gost in nam večer polepšal s svojo uspešnico Meni dobro je.

Vsi omenjeni nastopajoči pa vam bodo polepšali božični večer ob 19.45 na Planetu v oddaji Pri Črnem Petru.
Pri Črnem Petru Planet TV O voditeljici pravi, da je verbalno inkontinentna #video Piramida sreče Planet TV Dobrodelna Piramida sreče z znanimi obrazi Piramida sreče Planet TV Dobitek bi namenil prijatelju, ki je doživel hudo tragedijo #video
Spremljajte nas na omrežjih FacebookInstagram, Twitter in YouTube. Zamujene vsebine so na voljo v Planeteki.

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin