SiolNET. Planet TV Planet 18
0,12

termometer

  • Messenger
  • Messenger
Planet 18

"Prihajamo z Belega." Od kod? #video

0,12

termometer

Informativna oddaja Planet 18 je na sporedu vsak dan ob 18. uri na Planetu. Bodite z nami. 

Planet 18 Planet TV Ali puščate napitnino? #video

Tokrat smo se v rubriki Kraji z nenavadnimi imeni podali v občino, v kateri v 31 naseljih živi dobrih 16 tisoč 800 prebivalcev, sama občina pa velja za nekakšna zelena vrata glavnega mesta. Govorimo seveda o občini Medvode, kjer pa je danes vendarle bolj belo kot zeleno. Mislimo na naselje, ne na sneg, ki pa ga na Belem prav tako ne manjka.

Tudi tokrat vas vabimo, da nam pišete na elektronski naslov kraji@planet-tv.si, če ste kje opazili nenavadno krajevno ime in bi nas radi nanj opozorili. Če pa prihajate iz kraja s prav posrečenim imenom, bomo veseli tudi vašega povabila na obisk.

"Se je kdaj kdo nasmejal, ko ste mu rekli, da prihajate z Belega?" smo vprašali prebivalca Belega. "Ne nasmejal, vedno vprašajo, kje pa je to. Včasih so mi v službi rekli, da verjetno sem gor medved pošto nosi," nas je nasmejal z odgovorom ob našem obisku.

Belo leži na 639 metrih nadmorske višine, ko človek po ovinkastih cestah le pripelje do vrha, pa se znajde v pravi zimski pravljici. Ker je Belo precej razmetano naselje, morajo domačini poskrbeti sami zase, saj so sosedje drug od drugega precej oddaljeni. Le kateri kraj bo ekipa Planet 18 obiskala ta teden?

Informativna oddaja Planet 18 je na sporedu vsak dan ob 18. uri na Planetu. Bodite z nami. 
Planet 18 Planet TV Policija ga preiskuje, sam pravi, da gre za diskreditacijo #video Planet 18 Planet TV Združena muzeja razlog za interpelacijo? #video Planet 18 Planet TV Kdo je najbolj priljubljen politik pri nas? #video
Spremljajte nas na omrežjih FacebookInstagram, Twitter in YouTube. Več vsebin je na voljo tudi na Planeteka.si     

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin