SiolNET. Planet TV Milijonar
1,45

termometer

  • Messenger
  • Messenger
Milijonar

Tekmovalec je takole osupnil Godlerja #video

1,45

termometer

Kviz Milijonar je na sporedu tudi nocoj ob 20. uri na Planetu. Tokrat se bo v njem s petnajstimi vprašanji preizkusil tudi tekmovalec, ki je z nekaterimi razlagami pravilnih odgovorov navdušil tudi voditelja Jureta Godlerja, ki je eno takih pospremil z besedami: "Fascinantno!"

milijonar Planet TV Prijavite se v kviz Milijonar

Dvajsetletni študent Gal iz Celja, ki zase pravi, da sta družboslovje in zgodovina njegova strast, je ob vprašanju, za kateri italijanski klub je igral Srečko Katanec, ponudil zelo temeljito razlago, povezano tudi z nogometnim klubom Barcelono, katerega strastni navijač je. Nizanje zanimivih zgodovinskih dejstev je nato vodilo tudi do pravilnega odgovora.

Voditelj je bil ob slišanem navdušen in zato ni varčeval s pohvalami na račun tekmovalca: "Mislim, da bo ta razlaga šla v zgodovino kot najboljša razlaga kateregakoli tekmovalca ali tekmovalke do zdaj v kvizu Milijonar. Odlično!"

Milijonar Planet TV Toliko je v Milijonarju prislužil Javšnik #video

Kako dobro je svoje bogato znanje v kvizu unovčil študent drugega letnika zgodovine in germanistike, si poglejte v nocojšnji oddaji Milijonar na Planetu.

Kviz Milijonar lahko na Planetu spremljate ob ponedeljkih, torkih in sredah ob 20. uri. Nocoj, po priljubljenem kvizu, pa ne zamudite akcijske komedije Drzni par s Sandro Bullock in Melisso McCarthy.

Milijonar Planet TV Na vroči stol Milijonarja se bodo usedli znani obrazi Izgubljena čast Planet TV Premierno v Sloveniji: turška uspešnica Izgubljena čast December na Planetu Planet TV Decembrski filmi na Planetu  
Spremljajte nas na omrežjih Facebook, Instagram, Twitter in YouTube. 

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

delitve: 5
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin