SiolNET. Planet TV Gasilci
0,01

termometer

  • Messenger
  • Messenger
Gasilci

Nagradna igra: Kako preverimo ali je napeljava ustrezna in ne pušča? #video

0,01

termometer

Med oddajo Gasilci, ki je na sporedu vsak petek ob 20. uri na Planetu, bodo imeli gledalci možnost sodelovati v nagradni igri OZAVEŠČAMO SLOVENIJO – GASILCI. S pravilnim odgovorom se lahko potegujejo za privlačno nagrado, Bonpet gasilno ampulo, ki velja za najučinkovitejši izdelek za gašenje požara v majhnih in notranjih prostorih. Nagrado podarja partner projekta Zavarovalnica Triglav.

V zgornjem videoposnetku si že lahko ogledate nagradno vprašanje iz naslednje oddaje Gasilci, ki bo na sporedu v PETEK ob 20. uri na Planetu. Nagradno vprašanje se glasi:

Zamenjali smo plinsko jeklenko. Kako preverimo ali je napeljava ustrezna in ne pušča?

A - Spoje premažemo z milnico in smo pozorni na mehurčke

B - Pritaknemo vžigalico in mali plamenčki nam pokažejo mesta puščanja

C - Napeljave ne preverjamo, puščanje bomo sčasoma že zaznali po vonju plina

Gasilci

Kako sodelovati v nagradni igri?

V oddaji Gasilci – Veliki gasilski izziv in na spletni strani www.planet.si bodo gledalcem zastavili vprašanje, ponudili pa jim bodo tri mogoče odgovore. Gledalci bodo lahko v času trajanja oddaje pravilni odgovor poslali prek telefona (SMS-sporočila) ali brezplačno prek elektronske pošte nagradna.igra@planet-tv.si.

Uporabnik sodeluje tako, da:

- pošlje SMS s črko pravilnega odgovora na kratko številko 4411:

  • A na kratko številko 4411 za odgovor A,
  • B na kratko številko 4411 za odgovor B,
  • C na kratko številko 4411 za odgovor C.

Uporabniki sodelujejo prek SMS-sporočil. Strošek SMS-sporočila se obračuna po veljavnem ceniku uporabnikovega operaterja.

- Odda svoj odgovor prek elektronske pošte: nagradna.igra@planet-tv.si in pripiše osebne podatke (IME, PRIIMEK, NASLOV) ter TELEFONSKO ŠTEVILKO, na kateri bo dosegljiv v času nagradne igre.

Namen nagradne igre OZAVEŠČAMO SLOVENIJO – GASILCI je ozaveščati javnost o požarni varnosti, zato strošek SMS ni premijski in se obračuna le po veljavnem ceniku vašega operaterja.

Vsi gledalci, ki bodo pravilno odgovorili, se bodo v žrebu potegovali za nagrado. Konec nagradne igre v posamezni oddaji vsakokrat razglasi voditelj. Odgovori, ki jih bo organizator prejel po zaključku trajanja posamezne tedenske nagradne igre (po voditeljevi razglasitvi), ne bodo vključeni v žreb za nagrado tistega tedna.

Izžrebani nagrajenec bo razglašen v prvem reklamnem bloku oddaje, ki je na sporedu po oddaji Gasilci.

Gledalce pozivamo, da si pred poslanim SMS-sporočilom ali sporočilom, poslanim prek elektronske pošte nagradna.igra@planet-tv.si, preberejo pravila in pogoje, saj poslani SMS ali elektronsko sporočilo pomeni, da so se strinjali s pravili in pogoji te nagradne igre. Pravila in pogoji nagradne igre.

Nagrada

V vsaki oddaji bomo podelili eno avtomatsko ampulo za gašenje požara Bonpet, ki velja za najučinkovitejši izdelek za gašenje požara v majhnih in notranjih prostorih. Odlikuje jo tudi izjemen estetski videz. 

Gasilci

Srečni nagrajenci bodo objavljeni na Planet TV v prvi prekinitvi oddaje (prvem reklamnem bloku), ki sledi za oddajo Gasilci – Veliki gasilski izziv oziroma na spletni strani www.planet.si in v drugih medijih po izboru organizatorja.

Nagrado podarja partner projekta Zavarovalnica Triglav.

Gasilci

Oddaja Gasilci je na sporedu vsak petek ob 20. uri na Planetu.

Spremljajte nas na omrežjih FacebookInstagram, Twitter in YouTube.   

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin