SiolNET. Planet TV Bar
1,04

termometer

 • Messenger
 • Messenger
Bar na Planetu

Zabavna Maruša razkrila svoj strah: Še zdaj si zaslužim šibo #video

1,04

termometer

bar

Maruša je razkrila svoj strah in priznala, da večkrat namerno kaj ušpiči.

"Bojim vse parkeljnov in kurentov pa še šibo si zaslužim," je priznala Maruša po tem, ko je barovce obiskal Miklavž v spremstvu angelčkov in grozljivega parkeljna. Vedno zabavno Štajerko ta strah spremlja že od malih nog, na vprašanje, zakaj, pa odkrito priznava: "Nisem pridna." Maruša je v spodnjem zabavnem videoposnetku razkrila tudi, kdo od barovcev si še zasluži šibo zaradi porednosti. 

Resničnostni šov Bar lahko na Planetu spremljate od ponedeljka do petka ob 22.30. V soboto bo oddaja v živo na sporedu ob 22.15.
Spremljajte Bar tudi na spletni strani ter na družbenih omrežjih Facebook in Instagram. Pridružite se debati z uporabo ključne besede #BarPlanet.
Bar na Planet TV Planet TV Tea ima dovolj! Bo romance z Matejem kmalu konec? #video bar Planet TV Preizkušnja za barovce: Zvezali so jih! #video Bar Planet TV Maruša podira rekorde v pitju borovničk #video

Komentarji

2

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

 • Krahoz / 07.12.2018. ob 21:00 +1 0

  Iz moje ocene si vse zasluži negativno. Ni samo pomembno koliko denarja šov prinese. Pomembno je tudi kakšen zgled daste madim. Kar bi moralo biti poleg dobička na prvem mestu.

  +1 0
 • Krahoz / 07.12.2018. ob 21:00 +1 0

  Ok priznam, da nisem gledal niti enega dela bara. Razlog je, ker sem delavno odsoten v tujini. Ampak a lahko vsak trezni govorite na videjih, ki se objavlajo. Skoraj 10o% dam roko v ogenj, da tale punca, če bi sedajle vozila avto bi izgubila vizniški izpit. Televizija in to celotna v Sloveniji prosim, da resničnostne šove spravite na človeški nivo. Gledajo vas 50% otroci in mladi. Tako kmetija, bar, talenti.

  +1 0
delitve: 37
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin