SiolNET. Planet TV Bar
2,74

termometer

  • Messenger
  • Messenger
Bar na Planetu

Tea vznemirjena zaradi Noemi in Mateja #video

2,74

termometer

Bar - Matej in Tea
Foto: Planet TV

Zaradi obiska Noemi, ki je prihod v lokal na Kongresnem trgu 3 izkoristila tudi za to, da je razčistila z Matejem, je bilo pri Tei opaziti nekaj slabe volje. Se je v njej vzbudilo ljubosumje zaradi odnosa, ki sta ga v začetku šova zgradila zdaj že nekdanja barovka Noemi in Matej?

Tea in Noemi si v času, ko sta se obe bojevali za glavno nagrado 50 tisoč evrov, nista bili kaj posebej naklonjeni. Tea je tudi odkrito povedala, da ji Noemi ni pri srcu, in ko je Primorka sama zapustila šov, Tea o njej sploh ni hotela več izgubljati besed.

Zdaj pa je Noemi vse presenetila, ko se je pojavila na dogodku v Baru, ki sta ga organizirala Matej in Kristian. Vzela si je tudi čas in se na hitro pogovorila z Matejem, od katerega se ob odhodu sploh ni poslovila, saj se je v dveh tednih pred njenim odhodom domov njun odnos močno ohladil. Kaj sta si imela povedati, preverite TUKAJ!

Je pa dejstvo, da sta se Matej in Noemi pogovarjala in celo skupaj s Sandijem posnela selfi, malce ujezilo Teo. Delček njene reakcije si oglejte v videu spodaj.

Kaj vse je imela o obisku Noemi povedati kasneje, v spovednici, in kaj vse se je dogajalo ta večer, pa boste videli v novi epizodi Bara, ki bo na sporedu nocoj ob 22.30 na Planetu. Ne zamudite!
Spremljajte Bar tudi na spletni strani ter na družbenih omrežjih Facebook in Instagram. Pridružite se debati z uporabo ključne besede #BarPlanet.
Bar - Matej in Noemi Planet TV Noemi prišla v Bar in razčistila z Matejem: Ti si kriv, da nisem šla v Ameriko! #video Bar na Planet TV Planet TV Barova golobčka padla v resno razpravo o varanju BAR Planet TV Katarina zasačila Teo in Mateja #video

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

delitve: 78
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin