SiolNET. Planet TV Bar
1,36

termometer

  • Messenger
  • Messenger
Bar

Kdo je po vašem mnenju najbolj priden barovec? #anketa

1,36

termometer

BAR oddaja v živo |  | Foto: Bojan Puhek
Foto: Bojan Puhek

Bar je v polnem zagonu. Veliko je organizacije in veliko je dela. Nekaterim je delo pisano na kožo, drugi se morajo za enak učinek potruditi malo bolj. O tem kdo je po vašem mnenju najbolj priden barovec ste lahko glasovali tudi vi.

GLASOVANE JE ZAKLJUČENO!

Težko rečemo, da v Baru nihče ni priden ali da so pridni čisto vsi. To je odvisno od dneva, izkušenj in tudi zagnanosti, ki jo vsak premore. Po več tednih v Baru se je pokazalo tudi, kdo se lažje motivira, kdo pokaže več in zakaj. Tekmovalcev je vsak teden manj in vedno bolj je jasno, kdo bi si lahko prislužil naziv najbolj pridnega delavca.

Svoje mnenje ste lahko izrazili tudi vi. Tisti, ki je prejel največ vaših glasov, čaka prav posebna nagrada, in sicer bo deležen prijetnega razvajanja. Najbolj priden barovec bo razglašen v oddaji Bar v četrtek, 25.10.2018, ob 21. uri na Planet TV.

GLASOVANE JE ZAKLJUČENO!

Resničnosti šov Bar lahko spremljate od torka do petka ob 21. uri. Oddajo v živo, v kateri tekmovalci komentirajo dogajanje v preteklem tednu in izločijo enega od sotekmovalcev, pa si poglejte vsako soboto ob 20. uri. 
BAR oddaja v živo Planet TV Tekmovalci razočarani, domov odhaja Anja! BAR oddaja v živo Planet TV Anja: Odhajam z dvignjeno glavo #video #intervju Katarina Planet TV Katarina odgovarja na gostinska vprašanja #video

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

delitve: 87
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin