Četrtek,
3. 10. 2024,
9.58

Osveženo pred

1 ura, 19 minut

Termometer prikazuje, kako vroč je članek.

Termometer prikaže, kako vroč je članek.

Thermometer Yellow 6,65

Natisni članek

Natisni članek

osumljenec Ribnica policija

Četrtek, 3. 10. 2024, 9.58

1 ura, 19 minut

V Ribnici našli mrtvo žensko. Policija je osumljenca izsledila. #foto #video

Termometer prikazuje, kako vroč je članek.

Termometer prikaže, kako vroč je članek.

Thermometer Yellow 6,65

Včeraj so v Ribnici, v eni izmed večstanovanjskih stavb, našli mrtvo 79-letno žensko. Po prvih podatkih je smrt posledica nasilnega dejanja z ostrim predmetom, policija je nato iskala osumljenca, 48-letnega moškega, ki je z žrtvijo v sorodstvenem razmerju. Po intenzivnem iskanju so osumljenca danes našli, ga prijeli in mu odvzeli prostost, so sporočili s Policijske uprave Ljubljana. 

Kriminalisti so opravili ogled kraja kaznivega dejanja ter zavarovali dokaze in nadaljujejo zbiranje obvestil o vseh okoliščinah kaznivega dejanja iz poglavja zoper življenje in telo. 

"V povezavi z iskanjem 48-letnega moškega, osumljenega za kaznivo dejanje zoper življenje in telo na območju Ribnice, vas obveščamo, da so policisti osebo pri intenzivnem iskanju na terenu našli, jo prijeli in ji odvzeli prostost," so sporočili ljubljanski policisti. 

"Motiv za dejanje še ni znan. Po dosedaj znanih podatkih osumljenec v preteklosti še ni bil obravnavan zaradi kaznivih dejanj z elementi nasilja," je na novinarski konferenci pojasnil Tomaž Tomaževic s PU Ljubljana. 

Osumljenca naj bi po neuradnih informacijah našli v gozdu. | Foto: Bralec Osumljenca naj bi po neuradnih informacijah našli v gozdu. Foto: Bralec

policijski trak
Novice Zoper domnevna morilca 33-letne matere štirih otrok vložena obtožnica
zrušena streha
Novice V Mariboru se je zrušila streha telovadnice #video