SiolNET. Novice Slovenija
Oglasno sporočilo
  • Messenger
  • Messenger

Ste že slišali tisto o Telemachu?

Oglasno sporočilo

Še včeraj je krožil mit, da nismo najboljši. Zato smo se odločili, da to postanemo.

Pravijo, da je sloves nehvaležna stvar. Sploh, če izhaja iz preteklosti in se še naprej širi z ustnim izročilom govoric, ki mešajo zrak frizerskih salonov. Mi menimo drugače. Ker se je o nas razširil glas, da nismo najboljši, smo naredili vse, da to postanemo. Zato smo se odločili, da enkrat za vselej porušimo mite od včeraj ter vam ponudimo najboljše storitve po najboljših cenah.

Govorilo se je, da ima Telemach slabo pokritost. Zato zdaj pokrivamo kar 99 odstotkov prebivalstva Slovenije.

Naše omrežje 3G smo popolnoma prenovili. Že leta 2014 smo z njim pokrivali 90 odstotkov prebivalstva, leta 2016 pa smo pokritost še dodatno nadgradili na 99 odstotkov. In ker ne želimo biti le v koraku s časom, temveč korak pred njim, nenehno sledimo tehnološkemu razvoju in trendom ter z naprednimi oddajniki omrežja 3G in LTE omogočamo široko pokritost ter brezskrbno uporabo vseh storitev.

PR Telemach

Rekli so, da nimamo hitrega prenosa podatkov. Zato smo zgradili vrhunsko mobilno omrežje prihodnosti LTE, ki ga še naprej neprestano nadgrajujemo.

Naša pokritost prebivalstva z mobilnim omrežjem LTE v tem trenutku znaša kar 82 odstotkov. To pa še ni vse. Omrežje lahko uporabljate neomejeno, saj vam ob prekoračitvi količine zakupljenih podatkov pri Telemachu ne zaračunamo dodatnega prenosa podatkov, temveč le upočasnimo hitrost prenosa ter vas tako popolnoma zavarujemo pred dodatnimi stroški.

PR Telemach

Govorilo se je tudi, da nekje nekomu enkrat nekaj ni delalo. Zato zdaj delujemo brezhibno.

Zamenjali smo vso opremo in nemotenost uporabe omrežja še dodatno okrepili s povečanjem števila naših baznih postaj. V slabih dveh letih za kar 35 odstotkov. Ob izjemni kakovosti delovanja vseh storitev pa hkrati zagotavljamo tudi najnižjo ceno. Naši paketi so že brez popustov cenejši od paketov konkurence, poleg tega pa ponujamo še dodatne popuste za naročnike fiksnih storitev, ki lahko v 24 mesecih tako prihranijo do 120 evrov, saj za paket NAJVEČ namesto 25 evrov na mesec plačujejo le 20 evrov.

Danes se sliši dobro. Tako dobro, da vam zdaj lahko ponudimo edinstveno priložnost.

V brezhibno delovanje naših storitev smo tako prepričani, da vam omogočamo sedem dni brezplačnega testiranja našega omrežja. Tako lahko ves teden brezplačno uporabljate vse storitve našega paketa ŠE VEČ in se o kakovosti delovanja prepričate sami. Če se odločite, da smo za vas predobri, pa lahko kartico SIM po enem tednu brez dodatnih vprašanj vrnete. Odločitev je v vaših rokah.

Preizkusite nas in se prepričajte sami.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin