Četrtek,
22. 8. 2024,
19.39

Osveženo pred

4 ure, 32 minut

Termometer prikazuje, kako vroč je članek.

Termometer prikaže, kako vroč je članek.

Thermometer Blue 2,16
nesreča nesreča Štajerska zastoj zastoj promet promet

Natisni članek

Četrtek, 22. 8. 2024, 19.39

4 ure, 32 minut

Štajerska avtocesta zaprta zaradi prometne nesreče

Termometer prikazuje, kako vroč je članek.

Termometer prikaže, kako vroč je članek.

Thermometer Blue 2,16
prometni zastoj | Foto Dars/Promet.si

Foto: Dars/Promet.si

Štajerska avtocesta je zaradi prometne nesreče zaprta pred priključkom Dramlje proti Ljubljani, zato je nastal zastoj, poroča prometnoinformacijski center. Promet je preusmerjen na regionalno cesto Tepanje - Slovenske Konjice - Vojnik - Celje. Po prvih informacijah Policijske uprave (PU) Celje se je prevrnilo vozilo z lahkim priklopnikom, v katerem so bili pasji mladiči.

Kot so pojasnili na PU Celje, se je vozilo z lahkim priklopnikom prevrnilo zaradi neprilagojene hitrosti. Po prvih informacijah v prometni nesreči ni bil nihče poškodovan, so bili pa v priklopniku pasji mladiči, ki so ob nesreči popadali ven in se razbežali. Na kraju sedaj čakajo veterinarje, ki bodo mladičem pomagali.

Prometnoinformacijski center sicer priporoča obvoz po regionalni cesti Tepanje-Slovenske Konjice-Stranice-Frankolovo-Vojnik-Celje.

Zastoj na štajerski avtocesti sicer nastaja tudi pred prehodom Šentilj proti Avstriji, na gorenjski avtocesti pa pred predorom Karavanke proti Avstriji, še poroča prometnoinformacijski center.