Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Sreda,
19. 9. 2018,
10.37

Osveženo pred

5 let, 7 mesecev

Oglasno sporočilo

Natisni članek

PR članek Center Vič

Sreda, 19. 9. 2018, 10.37

5 let, 7 mesecev

Odkrijte nova vznemirljiva doživetja v prenovljenem Centru Vič

Oglasno sporočilo
Center Vič

Priljubljeno nakupovalno središče Center Vič se po večmesečni celostni prenovi predstavlja v sodobni preobleki, ki tej destinaciji nakupov in zabave prinaša nova vznemirljiva doživetja.

Poleg prenove vseh trgovin, lokalov in restavracije je popolnoma prenovljena tudi notranjost centra, ki z vpeljavo naravnih materialov in posebnega vodnjaka prinaša še bolj prijetno vzdušje. Novost, ki bo nedvomno razveselila vse družine, je tudi prvo otroško igrišče MINI LOLLIPOP v Sloveniji, ki je posebej prilagojeno za malčke, mlajše od štirih let.

Najsodobnejše nakupovalno središče lahko podrobno spoznate že med 27. in 29. septembrom, ko se v Centru Vič obeta pestro 3-dnevno otvoritveno dogajanje za obiskovalce vseh starosti! Poleg številnih animacij, delavnic in degustacij bodo zabavo popestrili še koncerti Alenke Godec (27. septembra ob 10. in 18. uri), BQL (28. septembra ob 18.15) in Nipketa (29. septembra ob 17.45).

Obetajo pa se tudi plesni modni spektakel, otroška predstava Pika Nogavička in Klovn Jaka, delavnica hiphopa ter številna presenečenja, med drugim tudi nagradni sklad tisoč evrov za nakupe!

Vabljeni, da doživite povsem novo izkušnjo nakupovanja v Centru Vič!

Naročnik oglasnega sporočila je Center Vič.

Ne spreglejte