SiolNET. Novice Slovenija
2

termometer

  • Messenger
  • Messenger

Dacarji nad Andrijano Starino Kosem

2

termometer

Nekdanja sekretarka na gospodarskem ministrstvu v obdobju Janševe vlade Andrijana Starina Kosem naj bi bila zaradi spornega izolskega bivališča moža Franca Kosma pod lupo davčne uprave.

Zaradi spornega bivališča, kjer naj bi bival mož nekdanje sekretarke, naj bi zadevo sprva preiskovala protikorupcijska komisija, ta je primer nato predala davčni upravi (Durs), poroča spletni Reporter.

Starina Kosmova je lastništvo zanikala Starina Kosmova je lastništvo stanovanja sicer že večkrat zanikala, a po poročanju omenjenega portala podatki v zemljiški knjigi pravijo drugače. Stanovanje naj bi sicer vpisala na moževo ime, saj naj bi s tem želela skriti pravo lastništvo.

Černigoju pomagala pri lastninjenju Primorja? Sporno izolsko stanovanje pa v javnosti odmeva že dlje časa. Andrijana Starina Kosem naj bi ga menda kupila pod ceno, ko naj bi še kot predsednica nadzornega sveta Kapitalske družbe (Kad) Dušanu Černigoju pomagala lastniniti Primorje. S to funkcijo naj bi Černigoju namreč omogočila prodajo državnega deleža v ajdovskem podjetju.

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin