Torek,
6. 8. 2024,
7.00

Osveženo pred

4 dni, 1 ura

Oglasno sporočilo
noad televizor Hisense U7 Mini-LED ULED olimpijske igre Gorenje Hisense PR članek

Natisni članek

Torek, 6. 8. 2024, 7.00

4 dni, 1 ura

Vrhunska športna doživetja s Hisense televizorji

Oglasno sporočilo

Najbolj pričakovani poletni športni spektakel je že v polnem razmahu. Francoska prestolnica je preplavljena z milijoni športnih navdušencev z vseh koncev sveta, ki želijo od blizu spremljati uspehe favoritov iz svojih držav. Tisti navijači, ki za naše vrhunske športnike navijate iz udobja doma, pa lahko vse ključne trenutke spremljate na televizorju, ki prinaša kristalno jasno sliko in vrhunsko zvočno izkušnjo.

Televizorji Hisense zagotavljajo vrhunsko zvočno doživetje s sistemom Dolby Atmos. | Foto: Hisense Televizorji Hisense zagotavljajo vrhunsko zvočno doživetje s sistemom Dolby Atmos. Foto: Hisense

Nepozabni športni trenutki na 100-palčnem televizorju

Spremljanje športnih prenosov je več kot le gledanje tekme – je doživetje, ki združuje družino in prijatelje ter prinaša pozitivne občutke. V udobju domače dnevne sobe lahko skupaj delite navdušenje, veselje in napetost vsakega trenutka. Tehnologija najnovejših televizorjev omogoča, da se med prenosom počutite, kot da ste prav tam, na stadionu. Da bi vsako zmago doživeli v vsej njeni veličini, Hisense predstavlja navdihujoči 100-palčni televizor U7 ULED, ki v vsako dnevno sobo prinaša vznemirljivost športnih podvigov. Na tako velikem zaslonu lahko vsako podrobnost in gibe spremljate v izjemni kakovosti.

Hisense se je v letu 2023 in prvem četrtletju 2024 zavihtel na prvo mesto na svetu med proizvajalci 100-palčnih televizorjev in je na dobri poti, da z največjimi televizorji LED osvoji tudi predane športne navdušence.

Funkcija Hi-View Engine v televizorjih Hisense izboljša splošno kakovost slike. | Foto: Hisense Funkcija Hi-View Engine v televizorjih Hisense izboljša splošno kakovost slike. Foto: Hisense

Tehnologija, ki navdušuje

Najsodobnejše tehnologije Hisense za nadzor osvetlitve LED in upravljanje barv zagotavljajo najsvetlejšo in najostrejšo sliko, funkcija Hi-View Engine pa izboljša splošno kakovost slike s pristnimi barvami, odličnim kontrastom in jasnim gibanjem. Televizor U7 ULED je zasnovan tako, da zagotavlja neprimerljivo poglobljeno izkušnjo, zato raven gledanja športnih prenosov dosega najvišje standarde.

Vrhunska izkušnja tudi s Hisense U7 Mini-LED ULED

Za vse, ki uživate v ogledu športnih akcij, je odlična izbira tudi televizor Hisense U7 Mini-LED ULED, ki se ponaša s frekvenco osveževanja 144 Hz. To zagotavlja izjemno tekoče prikazovanje hitrih športnih akcij. Poleg tega televizor ponuja še način za šport AI, ki z uporabo dinamičnega algoritma zmanjšuje šume in izboljšuje prikaz gibajočih se objektov ter tako omogoča visoko kakovost slike in zvoka. Hisense U7 Mini-LED ULED televizor združuje vrhunsko tehnologijo s sodobnim dizajnom in omogoča, da vsak športni trenutek oživi pred vašimi očmi.

Med ogledom tekem iz udobja doma in deljenjem navdušenja s prijatelji in družino bo Hisense z inovativno tehnologijo in vrhunskimi televizorji poskrbel, da noben trenutek ne bo ostal neopažen.

Hisense je eden od vodilnih proizvajalcev gospodinjskih aparatov in zabavne elektronike. (foto Hisense) | Foto: Hisense Foto: Hisense

Naročnik oglasnega sporočila je HISENSE.